Oppsett for Anti-Theft

Lås etter mislykkede forsøk

Velg antall mislykkede opplåsingsforsøk som er tillatt før enheten låses. For å konfigurere antall forsøk på opplåsingsforsøk, trykk på three_dots_menu på Anti-Theft-skjermen, velg Oppsett, trykk på Lås etter mislykkede forsøk og velg antall mislykkede forsøk.

Klokkeslett for korrigering

Hvis du aktiverte Lås etter mislykkede forsøk, låses enheten din etter antallet mislykkede forsøk som du har angitt. Deaktiver Tid for korreksjon for å låse enheten umiddelbart etter å ha nådd det angitte antallet mislykkede forsøk, eller angi en tidsperiode for å låse opp enheten din før den låses etter å ha nådd det angitte antallet mislykkede forsøk.

note

Eksempel

Lås etter mislykkede forsøk er aktivert og antall mislykkede forsøk er satt til 3.

Tid for korrigering er satt til 15 sekunder.

Etter å ha lagt inn feil mønster for opplåsingen på enheten tre ganger, har du 15 sekunder på deg til å korrigere mønsteret for opplåsing for å hindre at ESET Mobile Security låser enheten.

Rediger kontaktdetaljer

Hvis du merker enheten din som mistet på ESET Anti-Theft, eller etter et valgt antall mislykkede opplåsingsforsøk, vises informasjonen fra Kontaktopplysninger på skjermen til den låste enheten, slik at personen som finner den, er i stand til å ta kontakt med deg.

Denne informasjonen kan omfatte:

Melding vises (valgfritt)

Ditt navn (valgfritt)

Telefonnummer (ikke ditt eget)

E-postadresse (valgfritt)

Administrere klarerte SIM-kort

Dette alternativet lar deg slette eller gi nytt navn til SIM-kortet som er satt inn. Hvis du vil legge til et nytt klarert SIM-kort, setter du SIM-kortet i enheten. Enheten låses. Lås opp enheten med sikkerhetskoden. Du blir bedt om å legge det nylig innsatte SIM-kortet til listen over klarerte SIM-kort. Hvis du ikke legger dette SIM-kortet til i listen, forblir SIM-beskyttelsen deaktivert.

Endre låsetype

Velg en måte å låse opp ESET Anti-Theft. En PIN-kode er satt som et standard alternativ under Anti-Theft-oppsettet. Du kan endre dette til et alternativ for å låse opp med mønster.

Bruk fingeravtrykk

Når denne er aktivert, kan du bruke fingeravtrykket som er lagret på enheten, til å låse opp Anti-Theft-alternativet.