Aktivering

For å låse opp premium-funksjoner, må du aktivere ESET Mobile Security.

Det er flere måter å aktivere ESET Mobile Security på. Tilgjengeligheten av en bestemt aktiveringsmetode kan variere avhengig av land, samt distribusjonsmetoder (ESETs nettside, Google Play).

Hvis du ikke har en lisens ennå

1.Trykk på menyknappen hamburger_menu for å åpne hovedmenyen.

2.Trykk på Lisens i hovedmenyen.

3.I Lisens-delen trykker du på Oppgrader til premium-versjonen.

4.Velg en månedlig eller årlig abonnementsplan. Trykk på Oppgrader til premium-versjonen-knappen for å bekrefte den valgte planen. Premium-lisensen fornyes automatisk avhengig av valgt abonnementsintervall.

5.Du blir videresendt for å fullføre kjøpet gjennom Google Play.

6.Du mottar en Google Play-ordrekvittering med ditt ordrenummer til e-postadressen som er knyttet til Google Play-kontoen din. Du mottar en e-post fra ESET (noreply) med din lisensinformasjon til denne samme e-postkontoen. Ta vare på disse e-postene for fremtidig referanse.

7.Produktet ditt aktiveres automatisk etter at Google Play-kjøpet er fullført.

Hvis du kjøpte en lisens gjennom ESET.com:

En lisensnøkkel er en unik streng formatert: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX som brukes til å identifisere lisensens eier. Du finner det i e-posten som du mottok fra ESET eller på lisenskortet inkludert i den kjøpte boksen.

important

Tilgjengelighet av funksjoner

Enkelte funksjoner som henvisningskoder er kun tilgjengelig for Google Play-lisenseiere; disse funksjonene vil bli inaktive hvis produktet er aktivert med en lisens kjøpt på eset.com.

Hvis du allerede har en lisens

Aktiver ESET Mobile Security med en lisens som allerede er knyttet til ESET HOME

Følg aktiveringstrinnene nedenfor hvis du allerede har en ESET Mobile Security-lisens oppført i ESET HOME-kontoen din, samt når du har installert ESET Mobile Security via verifiserings-e-posten sendt fra din egen eller noen andres ESET HOME-konto:

1.Se gjennom aktiveringsdetaljene i ESET Mobile Security-programmet, og trykk på Fortsett for å godta at den viste e-postadressen kan administrere enheten din.

note

Aktiveringsdetaljer

Hvis noen sender deg ESET-beskyttelsen via e-post, vil ESET Mobile Security bli administrert av avsenderens ESET HOME-konto. Hvis du samtykker, må du koble fra enheten fra ESET HOME-kontoen din først. Hvis du ikke samtykker, må du trykke på Avslå og fortsette fra og med trinn fire i installasjonsveiviseren. Se kunnskapsbaseartikkelen vår for illustrerte instruksjoner om hvordan du kobler enheten fra ESET HOME-kontoen (den kan være tilgjengelig på engelsk og flere andre språk).

2.Opprett et kallenavn for enheten, og trykk på Neste.

3.Når aktiveringen din er fullført, trykk på Fullfør.

4.Trykk på Start første skanning.

5.For at ESET Mobile Security skal fungere riktig, trykk på Fortsett for å gi Alle filer-tilgangstillatelsen.

Hvis det oppstår et problem som gjør at du ikke kan knytte ESET Mobile Security til ESET HOME-kontoen din, sjekk emnet som forklarer hvordan du kobler til ESET HOME.

Etter at du har aktivert ESET Mobile Security med ESET HOME-kontoen kan du administrere lisensen i ESET HOME ved å trykke på menyikonet hamburger_menu> ESET HOME > Administrer i ESET HOME under lisensen din.

Aktivering uten ESET HOME

1.Gå til hovedmenyen ved å trykke på menyknappen hamburger_menu.

2.Trykk på Lisens på ESET Mobile Security-hjemskjermen og velg Skriv inn en lisensnøkkel.

3.Trykk på lisensnøkkelen i feltet og trykk på Aktiver.

4.Når lisensverifiseringen er fullført, vises Aktivering fullført.

5.Trykk påFerdig for å lukke vinduet.