Tietoturvaraportti

Tietoturvaraportti sisältää kattavan yleiskuvauksen kustakin ohjelmamoduulista ja sen tilasta ja tilastoista. Tietoturvaraportti-näytössä voit ottaa käyttöön myös moduuleja, jotka eivät ole parhaillaan käytössä. Kussakin ohjelmamoduuliosiossa on seuraavat tiedot.

Jos osaa tiedoista ei näy, esiintymiä ei ole ollut.

Virustentorjunta

Sovellus\u00ADtarkistuk\u00ADset

Löytyneitä uhkia

Tietokantapäivitykset

Tunnistus tehty

Tarkis\u00ADtetut tiedostot

Päivitetyt sovellukset

Sovelluslukitus

Suojattujen sovellusten määrä

Onnistuneiden sovellusavausten määrä

Epäonnistuneiden avausyritysten määrä

Tietojenkalastelusuojaus

Tarkistetut linkit

Tarkistetut ilmoitukset

Havaitut uhat

Puhelusuodatin

Lähtevät puhelut

Vastaanotetut puhelut

Estetyt puhelut

Maksujen suojaus

Suojattujen sovellusten määrä

Suojattujen sovellusten tarkistusten määrä

Löydettyjen ongelmien määrä

Pankki- tai maksusovelluksen Turvallisten käynnistysten määrä

Suojauksen valvonta

Verkkovierailuilmoitukset kertovat siitä, kuinka monta kertaa sinulle ilmoitettiin verkkovierailuverkkoon kytkemisestä

Avoin WIFI -varoitukset

Verkon tarkastus

Verkon tarkistukset

Laitteita löytyi

Haavoittuvuuksia löydettiin

ESET Mobile Security näyttää kuukausittain lyhyen raporttiviestin Androidin ilmoituspalkissa. Jos et halua näitä ilmoituksia, ota Älä näytä kuukausittaista ilmoitusta -asetus käyttöön.