Suojauksen valvonta

Turvatarkastus auttaa valvomaan tärkeitä laiteasetuksia ja muuttamaan niitä. Tarkista asennettujen sovellusten käyttöoikeudet. Tällä tavalla voidaan ehkäistä tietoturvariskejä.

Voit ottaa turvatarkastuksen ja sen erinäisiä komponentteja käyttöön tai poistaa ne käytöstä napauttamalla valikon kuvaketta three_dots_menu ja napauttamalla sitten Poista laitteen valvonta käytöstä tai Poista sovelluksen tarkistus käytöstä.

Laitteen valvonta

Sovelluksen tarkistus