Yhteyden muodostaminen ESET HOME -palveluun

Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, päivitä ESET Mobile Security versioon 6.3 tai uudempaan.

important

ESET Mobile Security -tuotteen aktivoiminen ESET HOME -palvelun avulla

Jos haluat aktivoida yhden laitteen ESET HOME -palvelun avulla toistamiseen (esimerkiksi ESET Mobile Security -tuotteen uudelleenasennuksen jälkeen), sinun on manuaalisesti poistettava laite käyttöoikeudesta ESET HOME -palvelusta, ennen kuin jatkat. Muussa tapauksessa et voi aktivoida tätä laitetta ESET HOME -palvelun kautta.

Laitteen liittäminen olemassa olevaan ESET HOME -tiliin

1.Napauta valikkopainiketta hamburger_menu.

2.Napauta ESET HOME -tiliä.

arrow_down_homeJatka Googlella.
arrow_down_homeJatka Applella.
arrow_down_homeSkannaa QR-koodi
arrow_down_homeJatka sähköpostin avulla

3.Jos kirjaudut ESET HOME -tilillesi ensimmäistä kertaa tällä laitteella, luo laitteellesi lempinimi, joka auttaa tunnistamaan laitteen ESET HOME -palvelussa. Valitse Seuraava.

4.Jos käytät ilmaista käyttöoikeutta tai testilisenssiä ja sinulla on ESET HOME, sinulle tarjotaan mahdollisuutta aktivoida ESET Mobile Security.

a.Valitse sopiva käyttöoikeus.

b.Napauta Aktivoi.

5.Valitse Valmis.

Luo ESET HOME -tili ja liitä laite siihen

1.Napauta valikkopainiketta hamburger_menu.

2.Napauta ESET HOME -tiliä.

3.Napauta Luo tili.

4.Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana.

important

Salasanavaatimukset

Salasanan on oltava vähintään 10 merkkiä pitkä, ja siinä on oltava vähintään yksi pieni kirjain, yksi iso kirjain ja yksi numero.

5.Napauta Luo tili, niin saat vahvistuslinkin sähköpostitse.

6.Luo lempinimi laitteellesi ja napauta Seuraava.

7.Salli Kaikki tiedostot -käyttöoikeus napauttamalla Jatka, jotta ESET Mobile Security toimii oikein.

8.Napauta Aloita ensimmäinen tarkistus.

9.Jos haluat suorittaa rekisteröinnin, napauta vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä.

Irrota laite ESET HOME -palvelusta

1.Napauta valikkopainiketta hamburger_menu.

2.Napauta ESET HOME -tiliä.

3.Napauta Irrota laite. Tämä asetus ei ole käytettävissä, jos laitteesi ei ole yhteydessä ESET HOME -tiliin.

4.Käytä sormenjälkiäsi tai kirjoita PIN-koodi.

5.Napauta Katkaise yhteys.