Installation

Der er tre måder at installere ESET Mobile Security på:

1.Google Play Butik – Åbn programmet Google Play Butik på din Android-enhed, og søg efter ESET Mobile Security (eller bare ESET):

google_play

2.QR-kode – Scan QR-koden nedenfor ved hjælp af din mobilenhed og et QR-scanningsprogram:

QR_code_GP

3.Fra ESET HOME-kontoen – I ESET HOME skal du downloade ESET Mobile Security-installationsprogrammet på din enhed eller sende installationsprogrammet til en anden enhed.

note

Bemærk

Du kan finde visuelle instruktioner i vores trinvise installationsvejledning (denne artikel er ikke tilgængelig på alle sprog).

Når ESET Mobile Security er installeret, skal du trykke på Åbn for at starte startguiden.

For at beskytte dine personlige oplysninger og dine ressourcer på Android-enheden skal ESET Mobile Security have adgang til funktionerne på din enhed og i visse tilfælde overtage styringen af dem. Du kan få detaljerede forklaringer på de enkelte tilladelsestyper, og hvordan de bruges, i tabellen i følgende artikel i vidensbasen. Artiklen er ikke tilgængelig på alle sprog.