Kundepleje

Medarbejdere i ESET-kundepleje kan yde administrativ hjælp eller teknisk support, der er relateret til ESET Mobile Security eller et andet ESET-produkt.

help-iconKontakt ESET-kundepleje

Sådan sender du en supportanmodning direkte fra din enhed:

1.Tryk på Menu hamburger_menu på hovedskærmen i ESET Mobile Security (eller tryk på knappen Menu på din enhed).

2.Tryk på Kundepleje.

3.Tryk på Kundepleje for at oprette en anmodning om teknisk support.

4.Udfyld alle påkrævede felter. ESET Mobile Security indeholder avanceret logføringsfunktionalitet, der kan hjælpe med at diagnosticere potentielle tekniske problemer.

5.Hvis du vil sende en detaljeret programlog til ESET, skal du sørge for, at Send programlog er valgt (standard).

6.Tryk på Send for at sende din anmodning.

7.En medarbejder i ESET-kundepleje kontakter dig på den oplyste e-mailadresse.

Diagnosticeringslogfilerne blev slettet, hvis du fjernede og geninstallerede ESET Mobile Security som en del af fejlfindingen. Vi anbefaler, at du replikerer problemet igen og sender logfilerne bagefter.

important

Programmet kan ikke åbnes eller svarer ikke

Du kan sende en supportanmodning til ESET, hvis ESET Mobile Security ikke svarer, eller hvis du ikke kan åbne programmet, ved at gå til Indstillinger > Programmer > ESET Mobile Security > Lager > Administrer lager. Klik på Kundepleje, og udfyld de påkrævede felter.