Aktivitetslog

Aktivitetsloggen viser daglige aktiviteter i ESET Mobile Security på hovedskærmen i programmet ESET Mobile Security. Aktivitetsloggen indeholder oplysninger om de websteder, der er scannet af ESET Mobile Security, ESET Mobile Security-opdateringer, programopdateringer, installerede programmer, ESET Mobile Security-scanninger m.m.

Hvis du vil have vist den fulde aktivitetsloghistorik, skal du trykke på ikonet > ud for aktivitetsloggen. I den fulde rapport for aktivitetsloggen kan du bruge Filtre til at filtrere aktiviteter efter status eller ESET Mobile Security-funktion. For eksempel: Advarsel, Risiko, Anti-Tyveri og Licens. Du kan også filtrere aktiviteterne efter den dato, de indtræffer – efter nyeste eller ældste.

Sådan rydder du historikken for aktivitetsloggen:

1.Åbn ESET Mobile Security.

2.Stryg ned på startskærmen.

3.Tryk på > ikonet ud for aktivitetsloggen.

4.Tryk på menuikonet three_dots_menu.

5.Tryk på Ryd alle.

Sådan fjerner du individuelle poster fra historikken for aktivitetsloggen:

1.Åbn ESET Mobile Security.

2.Stryg opad på startskærmen.

3.Tryk på > ikonet ud for aktivitetsloggen.

4.Stryg den relevante post til venstre.

5.Tryk på Fjern.