Aktivering

Hvis du vil låse op for premium-funktioner, skal du aktivere ESET Mobile Security.

Du kan aktivere ESET Mobile Security på flere måder. Hvorvidt en bestemt aktiveringsmetode er tilgængelig, afhænger af landet og distributionsmediet (ESET-websiden, Google Play).

Hvis du ikke har en gyldig licens endnu

1.Tryk på menuknappen hamburger_menu for at åbne hovedmenuen.

2.Tryk på Licens i hovedmenuen.

3.I sektionen Din licens skal du trykke på Opgrader til Premium.

4.Vælg en månedlig eller årlig abonnementsplan. Tryk på knappen Opgrader til Premium for at bekræfte det valgte abonnement. Premium-licensen fornys automatisk afhængigt af dit valgte abonnementsinterval.

5.Der åbnes en side, hvor du kan gennemføre købet via Google Play.

6.Du modtager en kvittering på en Google Play-ordre med dit ordrenummer på den e-mailadresse, der er knyttet til din Google Play-konto. Du modtager også en e-mail fra ESET (noreply) med dine licensoplysninger på samme e-mailkonto. Gem disse e-mails til senere brug.

7.Dit produkt aktiveres automatisk, når Google Play-købet er gennemført.

Hvis du har købt en licens via ESET.com:

En licensnøgle er en entydig streng i formatet: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, som bruges til at identificere licensejeren. Du kan finde den i den e-mail, du har modtaget fra ESET, eller på det licenskort, der fulgte med den købte boks.

important

Tilgængelige funktioner

Visse funktioner som Referencekoder er kun tilgængelige for Google Play-licensejere. Disse funktioner bliver inaktive, hvis produktet er aktiveret med en licens, der er købt hos eset.com.

Hvis du allerede har en gyldig licens

Aktivér ESET Mobile Security med en licens, der allerede er knyttet til ESET HOME

Følg aktiveringstrinnene nedenfor, hvis du allerede har en ESET Mobile Security-licens på din ESET HOME-konto, og også når du har installeret ESET Mobile Security fra bekræftelses-e-mailen, der blev sendt fra din eller en andens ESET HOME-konto:

1.Gennemgå dine aktiveringsoplysninger i ESET Mobile Security-programmet, og tryk på Fortsæt for at acceptere, at den viste e-mailadresse administrerer din enhed.

note

Aktiveringsoplysninger

Når nogen sender dig ESET-beskyttelsen via e-mail, administreres ESET Mobile Security af afsenderens ESET HOME-konto. Hvis du accepterer, skal du først afbryde forbindelsen mellem enheden og din ESET HOME-konto. Hvis du ikke accepterer, skal du trykke på Afvis og fortsætte med trin 4 i guiden Start. Se vores artikel i vidensbasen for at få en illustreret vejledning i, hvordan du afbryder forbindelsen mellem enheden og ESET HOME-kontoen (den findes muligvis på engelsk og flere andre sprog).

2.Opret et kaldenavn til din enhed, og tryk på Næste.

3.Når aktiveringen er fuldført, skal du trykke på Udfør.

4.Tryk på Start første scanning.

5.For at bruge ESET Mobile Security korrekt skal du trykke på Fortsæt for at godkende adgangstilladelsen til alle filer.

Hvis der opstår et problem, og du ikke kan knytte ESET Mobile Security til din ESET HOME-konto, skal du gå til emnet Opret forbindelse til ESET HOME.

Når du har aktiveret ESET Mobile Security med ESET HOME-kontoen, kan du administrere licensen i ESET HOME ved at trykke på menuikonet hamburger_menu> ESET HOME > Administrer i ESET HOME under din licens.

Aktivering uden ESET HOME

1.Gå til hovedmenuen ved at trykke på menuknappen hamburger_menu.

2.Tryk på Licens på startskærmen i ESET Mobile Security, og vælg Angiv en licensnøgle.

3.Angiv din licensnøgle i feltet, og tryk på Aktivér.

4.Når licensbekræftelsen er fuldført, vises Aktivering gennemført.

5.Tryk på Afslut for at lukke vinduet.