Installatie

Open de app Google Play op uw Android-apparaat en zoek naar ESET Mobile Security (of alleen naar ESET):

google_play

Of volg de koppeling of scan de QR-code hieronder met uw mobiele apparaat en een QR-scantoepassing:

QR_code_GP

Of ga naar onze stap-voor-stap installatiegids (dit artikel is niet in alle talen beschikbaar).

Wanneer ESET Mobile Security is geïnstalleerd, tikt u op Openen om de wizard Opstarten te starten.

Om uw persoonlijke informatie en bronnen op uw Android-apparaat te beveiligen, heeft ESET Mobile Security toegang nodig tot de functies van uw apparaat en moet dit product in bepaalde gevallen controle over deze functies hebben. Voor een uitvoerige uitleg van elk machtigingstype en hoe dit wordt gebruikt, verwijzen wij u naar de tabel in dit artikel in de kennisbank. (Het artikel is niet in alle talen beschikbaar.)