Adware Detector

Adware Detector er ESETs svar på adwareprogrammer. Adware-apper kan være legitime programmer eller programmer som prøver å utgi for å være legitime (for eksempel kalkulator eller lommelykt). Disse appene viser deretter fullskjermannonser selv når programmet er lukket. Derfor kan ikke brukeren oppdage hvilket program som viser disse popup-annonsene.

Adware Detector hjelper deg med å identifisere disse adwareprogrammene. Hvis du vil bruke den, gjør du følgende etter at en popup-annonse vises:

1.Åpne ESET Mobile Security.

2.Trykk på Virusbeskyttelse på hovedskjermen i ESET Mobile Security.

3.Trykk på three_dots_menu øverst til høyre for å vise menyen.

4.Trykk på Adware Detector i menyen.

5.Når Adware Detector viser en veiledning for å oppdage adwareprogrammer, trykker du på Fortsett.

Adware Detector viser programmer som har vært åpne de siste fem minuttene. Identifiser mistenkelige programmer, og trykk på Fjern for å fjerne dem fra enheten. Et mistenkelig program er som regel et som du ikke hadde intensjon om åpne eller som du ikke brukte for øyeblikket.