ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

payment_protection_iconFizetésvédelem

A Fizetésvédelem egy további védelmi réteget biztosít azáltal, hogy Android-készülékeken megvédi a pénzügyi adatokat a haladó szintű adathalászat és az egyéb kártevők ellen. A Fizetésvédelem megakadályozza, hogy a többi alkalmazás észlelje a védett alkalmazások elindítását, és abban is meggátolja őket, hogy lecseréljenek információkat, illetve hogy elolvassák a képernyőn látható információkat a védett alkalmazásokban. A Fizetésvédelem ellenőrzi a védett alkalmazások listáján lévő összes alkalmazást. A Fizetésvédelem aktiválása után automatikusan hozzáad néhány banki és fizetési alkalmazást a védett alkalmazások listájához.

Új alkalmazás hozzáadása a védett alkalmazások listájához

1.Nyissa meg a Fizetésvédelem lapot az Alkalmazások menüben vagy az ESET Mobile Security felületén.

2.Koppintson a Kezelés elemre.

3.Válassza ki a Fizetésvédelemmel megvédeni kívánt alkalmazásokat.

4.Az OK gombra koppintva erősítse meg a műveletet.

Banki és fizetési alkalmazás megnyitása a Fizetésvédelem segítségével

A banki és fizetési alkalmazások legmagasabb szintű védelmének biztosítása érdekében a Védett alkalmazásindítóból nyissa meg őket. A Védett alkalmazásindító egy további védelmi réteget biztosít a Fizetésvédelem funkció által nyújtott szabványos védelemhez képest, amikor a Védett alkalmazásindítón kívül nyit meg alkalmazásokat.
A Védett alkalmazásindító automatikusan létrejön a Fizetésvédelem engedélyezésekor. A Védett alkalmazásindító tartalmazza az összes olyan alkalmazást, amelyet a Fizetésvédelem véd.

Mi az a Védett alkalmazásindító, és hogyan érhető el?

A Védett alkalmazásindító az alkalmazáslistában safe_launcher_app, illetve az ESET Mobile Security > Fizetésvédelem menüben találhatóic_payment_protection.

note

A Védett alkalmazásindító használata

A banki és fizetési alkalmazások egyszerűbb és gyorsabb eléréséhez hozzáadhatja a Védett alkalmazásindítót a főképernyőhöz. Úgy adhatja hozzá a Védett alkalmazásindítót a képernyőhöz, hogy hosszan megnyomja a Védett alkalmazásindító ikonját, majd a főképernyőre húzza.