Asennus

Avaa Google Play -kauppasovellus Android -laitteellasi ja hae tuotetta ESET Mobile Security (tai tuotemerkkiä ESET):

google_play

Voit myös napsauttaa linkkiä tai lukea alla olevan QR-koodin mobiililaitteellasi ja QR-koodien lukusovelluksella:

QR_code_GP

Voit myös katsoa tietoja vaiheittaiset ohjeet sisältävästä asennusoppaasta (tämä artikkeli ei ole saatavilla kaikilla kielillä).

Kun ESET Mobile Security on asennettu, napauta Avaa, niin ohjattu aloitustoiminto käynnistetään.

Jos haluat suojata henkilötietosi ja Android-laitteesi resursseja, ESET Mobile Security tarvitsee käyttöoikeuden laitteesi toimintoihin ja joissakin tapauksissa myös niiden hallintaoikeudet. Kukin oikeustyyppi ja sen käyttö on kuvattu yksityiskohtaisesti tässä tietopankin artikkelissa olevassa taulukossa. (Artikkeli ei ole saatavilla kaikilla kielillä.)