Minimale systeemvereisten

Om ESET Mobile Security te kunnen installeren moet uw Android-apparaat aan de volgende minimale systeemvereisten voldoen:

Besturingssysteem: androidAndroid  6 (Marshmallow) of later

Resolutie van aanraakscherm: minimaal 240x320 px

CPU: 500+ MHz ARM7+

RAM: 512+ MB

Internetverbinding

important

Uitsluitingen voor de ondersteuning

apparaten die geschikt zijn voor twee simkaarten en apparaten die zijn geroot, worden niet ondersteund. De functies van Anti-Diefstal en Oproepfilter zijn niet beschikbaar op tablets die geen ondersteuning bieden voor oproepen en berichtenuitwisseling.

Android Go wordt niet ondersteund

Voor ESET Mobile Security is vereist dat Google Play-services correct werken. ESET Mobile Security wordt niet ondersteund op apparaten zonder Google Play-services, zoals bij sommige Huawei-apparaten het geval is.

De functie Vertrouwde simkaarten en de functie Sms-berichtenopdrachten van Anti-Diefstal zijn niet beschikbaar op CDMA-apparaten en apparaten die geen ondersteuning bieden voor berichtenuitwisseling.

Functionaliteit van bepaalde functies is afhankelijk van het besturingssysteem.