Funktioner för gratis- och premium-abonnemang

ESET Mobile Security finns i tre versioner:

Kostnadsfri – grundfunktionerna är kostnadsfria att använda utan tidsbegränsning

Provversionen – premiumfunktionerna kan användas under en begränsad tid (30 dagar som standard). Den kostnadsfria provversionen aktiveras automatiskt första gången ESET Mobile Security installeras med ett Google Play-konto.

Premium – premiumfunktionerna kan användas tills abonnemanget upphör.

I den här tabellen visas vilka funktioner som är tillgängliga i den kostnadsfria versionen, provversionen och premiumversionen:

Kostnadsfri

Prov och premium

Antivirus

Antivirus – automatiska genomsökningar

Automatisk uppdatering av detekteringsmoduler

Applås

Stöldskydd – webbportal

Stöldskydd – SIM-skydd

Network Inspector (Android 12 och äldre)

Skydd mot nätfiske

Samtalsfilter

Betalningsskydd

Säkerhetsgenomgång

Säkerhetsrapport

Om du vill aktivera ESET Mobile Security direkt i Android-enheten trycker du på Menyhamburger_menu i huvudfönstret för ESET Mobile Security (eller trycker på enhetens MENY-knapp) och trycker på Abonnemang.

ESET Mobile Security kan aktiveras på flera sätt.

Uppgradera till premiumvälj det här alternativet om du inte har ett abonnemang och du vill köpa ett.

Ange en aktiveringsnyckelvälj det här alternativet om du redan har en aktiveringsnyckel. En aktiveringsnyckel är en unik sträng (i formatet: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX) som används för att identifiera abonnemangsägaren. Du hittar den i e-postmeddelandet som du fått från ESET eller på abonnemangskortet i förpackningen.