Instellingen van Antidiefstal

Vergrendelen na mislukte pogingen

Selecteer het aantal mislukte ontgrendelingspogingen dat is toegestaan voordat het apparaat wordt vergrendeld. Om een aantal ontgrendelingspogingen in te stellen, tikt u op three_dots_menu in het scherm van Antidiefstal, selecteert u Instellingen, tikt u op Vergrendelen na mislukte pogingen en selecteert u het aantal gewenste mislukte pogingen.

Tijd voor correctie

Als u 'Vergrendelen na mislukte pogingen' hebt ingeschakeld, wordt het apparaat vergrendeld na het aantal mislukte pogingen dat u hebt ingesteld. Schakel 'Tijd voor correctie' uit als u het apparaat onmiddellijk wilt laten vergrendelen nadat het ingestelde aantal mislukte pogingen is bereikt, of stel een tijdsduur in om het apparaat te ontgrendelen voordat het wordt vergrendeld nadat het ingestelde aantal mislukte pogingen is bereikt.

note

VOORBEELD

Vergrendelen na mislukte pogingen wordt ingeschakeld en het aantal mislukte pogingen wordt ingesteld op 3.

Tijd voor correctie wordt ingesteld op 15 seconden.

Nadat u drie keer het verkeerde ontgrendelingspatroon hebt ingevoerd op het apparaat, hebt u 15 seconden om het juiste ontgrendelingspatroon op te geven om te voorkomen dat ESET Mobile Security het apparaat vergrendelt.

Contactgegevens bewerken

Als u uw apparaat als verdwenen opgeeft op ESET Anti-Theft, of nadat een geselecteerd aantal mislukte ontgrendelingspogingen is gedaan, wordt de informatie van Contactgegevens weergegeven op het scherm van uw vergrendelde apparaat, zodat de vinder contact met u kan opnemen.

Deze informatie kan bestaan uit:

Weergegeven bericht (optioneel)

Uw naam (optioneel)

Telefoonnummer (anders dan uw eigen)

E-mailadres (optioneel)

Vertrouwde simkaarten beheren

Met deze optie kunt u de geplaatste simkaart verwijderen of de naam ervan wijzigen. Als u een nieuwe vertrouwde simkaart wilt toevoegen, moet u de simkaart in het apparaat plaatsen. Het apparaat wordt vergrendeld. Ontgrendel het apparaat met uw beveiligingscode. U wordt gevraagd de nieuw geplaatste simkaart toe te voegen aan de lijst met vertrouwde simkaarten. Als u deze simkaart niet aan de lijst toevoegt, blijft SIM Guard uitgeschakeld.

Vergrendelingstype wijzigen

Selecteer een manier om ESET Anti-Theft te ontgrendelen. Tijdens de installatie van Antidiefstal wordt een pincode als standaardoptie ingesteld. U kunt dit wijzigen in een optie voor patroonontgrendeling.

Vingerafdruk gebruiken

Indien ingeschakeld, kunt u de optie Antidiefstal ontgrendelen met de vingerafdruk die op het apparaat is opgeslagen.