Aktivitetslogg

Aktivitetsloggen viser den daglige aktiviteten til ESET Mobile Security på appens hovedskjerm. Aktivitetsloggen inneholder informasjon om nettsteder skannet av ESET Mobile Security, ESET Mobile Security-oppdateringer, appoppdateringer, installerte apper, ESET Mobile Security-skanninger og mer.

For å vise hele aktivitetsloggen, trykk på >-ikonet ved siden av aktivitetsloggen. I den fullstendige rapporten i aktivitetsloggen kan du bruke Filtre til å gå gjennom aktiviteter etter status eller ESET Mobile Security-funksjon. For eksempel: Advarsel, Risiko, Anti-Theft og abonnement. Du kan også filtrere aktivitetene etter dato, fra nyest eller fra eldst.

Slik tømmer du aktivitetslogghistorikken:

1.Åpne ESET Mobile Security.

2.Sveip hjem-skjermen ned.

3.Trykk på >-ikonet ved siden av aktivitetsloggen.

4.Trykk på menyikonet med tre prikker three_dots_menu.

5.Trykk på Fravelg alle.

Slik fjerner du enkeltoppføringer fra aktivitetslogghistorikken:

1.Åpne ESET Mobile Security.

2.Sveip hjem-skjermen opp.

3.Trykk på >-ikonet ved siden av aktivitetsloggen.

4.Sveip den aktuelle oppføringen til venstre.

5.Trykk på Fjern.