Aktivering

For å låse opp premiumfunksjoner i ESET Mobile Security, må du aktivere ESET Mobile Security med en aktiveringsnøkkel.

Du har ikke et abonnement ennå

1.Trykk på menyknappen hamburger_menu for å åpne hovedmenyen.

2.Trykk på Abonnement-alternativet og velg Oppgrader til Premium.

3.Du blir omdirigert til ESET-nettstedet.

4.Kjøp abonnementet som best passer med dine behov i vår ESET-nettbutikk.

5.Du mottar aktiveringsnøkkelen i e-posten som følger med mens du kjøper ESET-abonnementet. Når du mottar abonnementet, fortsetter du til delen nedenfor.

Du har allerede et abonnement

Koble enheten til ESET HOME og aktiver ESET Mobile Security med en abonnement som allerede er knyttet til ESET HOME

Hvis du vil koble enheten til ESET HOME og aktivere ESET Mobile Security, går du til emnet Koble til ESET HOME.

Aktiver ESET Mobile Security uten ESET HOME

1.Trykk på menyknappen hamburger_menu for å åpne hovedmenyen.

2.Trykk på Abonnement-alternativet.

3.Trykk på Angi en aktiveringsnøkkel.

4.Skriv inn aktiveringsnøkkelen, og trykk på Aktiver.

5.Når bekreftelsen av abonnementet er fullført, vises Aktivering fullført. Trykk påFerdig for å lukke vinduet.