ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Postavke za Anti-Theft

Zaključaj nakon neuspjelih pokušaja

Odaberite dopušteni broj neuspjelih pokušaja otključavanja prije nego što se uređaj zaključa. Da biste postavili broj pokušaja otključavanja, dodirnite three_dots_menu na zaslonu funkcije Anti-Theft, odaberite Postavke, dodirnite stavku Zaključaj nakon neuspjelih pokušaja i odaberite željeni broj neuspjelih pokušaja.

Vrijeme za ispravak

Ako ste aktivirali zaključavanje nakon neuspjelih pokušaja, uređaj će se zaključati nakon broja neuspjelih pokušaja koji ste postavili. Onemogućite vrijeme za ispravak za zaključavanje uređaja odmah nakon postizanja određenog broja neuspjelih pokušaja ili postavite duljinu vremena za uspješno otključavanje uređaja prije zaključavanja nakon postizanja postavljenog broja neuspjelih pokušaja.


note

Primjer

Aktivirano je zaključavanje nakon neuspjelih pokušaja i broj neuspjelih pokušaja postavljen je na 3.

Vrijeme za ispravak postavljeno je na 15 sekundi.

Nakon unosa krivog uzorka za otključavanje tri puta imate 15 sekundi da unesete točan uzorak za otključavanje da biste spriječili zaključavanje uređaja programom ESET Mobile Security.

Uređivanje kontaktnih podataka

Ako označite uređaj kao izgubljen na stranici ESET Anti-Theft ili ako je dosegnut odabrani broj neuspjelih pokušaja otključavanja, na zaslonu zaključanog uređaja prikazat će se kontaktni podaci kako bi osoba koja ga pronađe mogla stupiti u kontakt s vama.

Te informacije mogu uključivati sljedeće:

Prikazana poruka (nije obavezno)

Vaše ime (nije obavezno)

Telefonski broj (koji nije vaš)

Adresu e-pošte (nije obavezno)

 

Upravljanje pouzdanim SIM karticama

Ova opcija omogućava uklanjanje ili preimenovanje umetnute SIM kartice. Da biste dodali novu pouzdanu SIM karticu, umetnite SIM karticu u uređaj. Uređaj će se zaključati. Otključajte uređaj svojim sigurnosnim kodom. Zatražit će se da dodate novoumetnutu SIM karticu na popis pouzdanih SIM kartica. Ako ne dodate ovu SIM karticu na popis, SIM zaštita neće se aktivirati.

Promjena vrste zaključavanja

Odaberite način za otključavanje ESET Anti-Theft. PIN kod podešen je kao standardna opcija prilikom podešavanja funkcije Anti-Theft. To možete promijeniti u opciju otključavanja uzorkom.

Upotreba otiska prsta

Kada je opcija aktivirana, za otključavanje opcije Anti-Theft možete upotrebljavati otisak prsta spremljen na uređaju.