Aktivointi

Tuotteen ESET Mobile Security Premium-ominaisuuksien käyttäminen edellyttää tuotteen ESET Mobile Security aktivointia aktivointiavaimella.

Sinulla ei ole vielä tilausta

1.Avaa päävalikko napauttamalla valikkopainiketta hamburger_menu.

2.Napauta Tilaus-vaihtoehtoa ja valitse Päivitä Premium-versioon.

3.Sinut ohjataan ESET-sivustoon.

4.Osta tarpeisiisi parhaiten soveltuva tilaus ESETin verkkokaupasta.

5.Aktivointiavain on sähköpostissa, jonka olet saanut ostaessasi ESET-tilauksen. Kun saat tilauksesi, jatka alla olevaan osioon.

Sinulla on jo tilaus

Yhdistä laitteesi ESET HOME-tiliisi ja aktivoi ESET Mobile Security tilauksella, joka on jo liitetty ESET HOME-tiliin

Jos haluat yhdistää laitteesi kohteeseen ESET HOME ja aktivoida tuotteen ESET Mobile Security, katso lisätietoja ohjeaiheesta Yhteyden muodostaminen kohteeseen ESET HOME.

Tuotteen ESET Mobile Security aktivointi ilman palvelua ESET HOME

1.Avaa päävalikko napauttamalla valikkopainiketta hamburger_menu.

2.Napauta Tilaus-vaihtoehtoa.

3.Napauta Anna aktivointiavain.

4.Kirjoita aktivointiavain ja napauta Aktivoi.

5.Kun tilaus on vahvistettu, näytössä näkyy Aktivointi onnistui. Sulje ikkuna napauttamalla Valmis.