Tilføj en ny regel

Hvis du vil oprette en ny regel, skal du trykke på ikonet +.

1.I sektionen Hvad skal du enten vælge Bloker eller Tillad for at angive regeltypen for opkald og beskeder. Vælg den opkaldsretning, der skal blokeres (indgående er valgt som standard).

2.I sektionen Hvem skal du vælge en indstilling for at angive de telefonnumre, der påvirkes af reglen.

Person – Vælg en person på listen over kontakter, eller tilføj navnet og numrene manuelt. Du kan tildele flere telefonnumre til ét navn ved at klikke på knappen + i sektionen Telefonnummer.

Gruppe – ESET Mobile Security kan genkende de kontaktgrupper, der er gemt i dine kontakter (f.eks. Familie, Venner eller Kolleger).

Alle ukendte numre inkluderer alle telefonnumre, der ikke er gemt på din kontaktliste. Brug denne indstilling for at blokere uvelkomne telefonopkald (f.eks. "telefonsælgere") eller for at forhindre børn i at ringe til ukendte numre.

Alle kendte numre inkluderer alle telefonnumre, der er gemt på din kontaktliste.

Alle numre blokerer all indgående opkald.

Skjulte numre gælder for henvendelser, hvor telefonnummeret bevidst er skjult via CLIR (Calling Line Identification Restriction).

3.I sektionen Hvornår skal du enten vælge Altid eller Brugerdefineret for at angive tidsintervallet og de dage i ugen, som reglen skal være gældende. Lørdag og søndag er valgt som standard.

Gå til denne artikel i vidensbasen for at få en illustreret vejledning.

note

Opkaldsfilter for udland

Hvis du er i udlandet, skal du angive alle telefonnumre på listen med den internationale opkaldskode efterfulgt af det faktiske nummer (f.eks. +1610100100).