Indstillinger

Du kan få adgang til programmets indstillinger ved at trykke på Menu hamburger_menu på hovedskærmen i ESET Mobile Security (eller ved at trykke på knappen Menu på din enhed) og trykke på Indstillinger.

Sikkerhedskopiering og gendannelse

I ESET Mobile Security kan du oprette en sikkerhedskopifil, der indeholder dine indstillinger for ESET Mobile Security. Du kan hente denne fil på en ekstern enhed og bruge den til at gendanne dine indstillinger for ESET Mobile Security.

Sprog

ESET Mobile Security Installeres som standard på det sprog, der er angivet som systemstandard på din enhed (i indstillingerne Sprog og tastatur i Android-operativsystemet). Du kan ændre sproget for programmets brugergrænseflade ved at trykke på Sprog og vælge sproget efter dit valg.

Permanent meddelelse

(Denne indstilling er kun tilgængelig for Android 7 og ældre)

ESET Mobile Security viser en meddelelse på nederste del af Android-meddelelseslinjen. Hvis du ikke vil have vist meddelelsen, skal du fjerne markeringen i Permanent meddelelse og trykke på Slå fra.

Brugerens samtykke

Tillad ESET LiveGrid©– Du kan læse mere om ESET LiveGrid© -feedbacksystem i afsnittet Avancerede indstillinger.

Tillad analyser for at hjælpe med at gøre vores produkter bedre – ESET Mobile Security sender anonyme programoplysninger (ydeevne, driftsstatistikker), der hjælper os med at forbedre vores program og tjenester. Du kan læse mere om de oplysninger, vi indsamler, i kapitlet om fortrolighedspolitik.

Tillad dataforbrug til marketingformål

Opdater

For at opnå maksimal beskyttelse er det vigtigt, at du bruger den seneste version af ESET Mobile Security. Tryk på Opdater for at se, om der findes en nyere version, du kan hente på ESETs websted. Denne indstilling er ikke tilgængelig, hvis du har hentet ESET Mobile Security i Google Play – i dette tilfælde opdateres produktet fra Google Play.

Fjern

Hvis du kører guiden til fjernelse af ESET Mobile Security, fjernes programmet permanent fra enheden. Hvis Anti-Theft-beskyttelse er aktiveret, bliver du bedt om at angive din sikkerhedspinkode, dit sikkerhedsmønster eller dit fingeraftryk for ESET Mobile Security. Hvis du vil fjerne produktet manuelt, skal du følge de trin, der er beskrevet i dette afsnit.

note

Beskyttelse mod fjernelse

Beskyttelse mod fjernelse er ikke aktiv i Android-version 7.0 og nyere.