Installation

ESET Mobile Security kan hentes på ESETs websted:

eset_logo

Du kan også følge linket eller scanne QR-koden nedenfor ved hjælp af din mobilenhed og et QR-scanningsprogram:

web_version

Eller gå til vores trinvise installationsvejledning (denne artikel er ikke tilgængelig på alle sprog).

Hvis du vil installere ESET Mobile Security ved hjælp af den .APK-fil, der er hentet på ESETs websted til din enhed, skal du aktivere ukendte kilder. Du kan finde en vejledning ved at gå til artiklen i vores vidensbase (denne artikel er ikke tilgængelig på alle sprog).

Når du har hentet ESET Mobile Security .APK-filen, skal du trykke på den hentede fil og vælge "Installer". ESET Mobile Security-programmet installeres og starter startguiden.

For at beskytte dine personlige oplysninger og dine ressourcer på Android-enheden skal ESET Mobile Security have adgang til funktionerne på din enhed og i visse tilfælde overtage styringen af dem. Du kan få detaljerede forklaringer på de enkelte tilladelsestyper, og hvordan de bruges, i tabellen i følgende artikel i vidensbasen. Artiklen er ikke tilgængelig på alle sprog.