Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Adăugarea unei reguli noi

Pentru a crea o regulă nouă, atingeți pictograma +.

1.În secțiunea Acțiune, selectați Blocare sau Permitere pentru a specifica tipul de regulă pentru apeluri și mesaje. Selectați și direcția apelurilor de blocat (în mod implicit sunt selectate apelurile primite).

2.În secțiunea Cine, selectați o opțiune pentru a specifica numerele de telefon care vor fi afectate de această regulă.

Persoană - Selectați o persoană din lista de contacte sau adăugați manual numele și numerele. Puteți atribui unui nume mai multe numere de telefon apăsând pe butonul + din secțiunea Număr de telefon.

Grup – ESET Mobile Security va recunoaște grupurile de contacte salvate în Contacte (de exemplu, Familie, Prieteni sau Colegi de serviciu).

Opțiunea Toate numerele necunoscute va include toate numerele de telefon nesalvate în lista de contacte. Utilizați această opțiune pentru a bloca apelurile telefonice nedorite (de exemplu, apeluri de la agenți de vnzări) sau pentru a preveni formarea de către copii a unor numere necunoscute.

Opțiunea Toate numerele cunoscute va include toate numerele de telefon salvate în lista de contacte.

Opțiunea Toate numerele va bloca toate apelurile primite.

Numere ascunse este o opțiune care va fi valabilă pentru toți apelanții care își ascund în mod intenționat numerele de telefon prin CLIR (Calling Line Identification Restriction - Restricționare identificare linie apelantă).

3.În secțiunea Când, selectați Întotdeauna sau Personalizat pentru a specifica intervalul de timp și zilele săptămnii când regula va fi în vigoare. În mod implicit, sunt selectate smbăta și duminica.

Consultați acest articol din baza de cunoștințe pentru instrucțiuni ilustrate.


note

Filtrare apeluri în străinătate

Dacă vă aflați în străinătate, introduceți toate numerele de telefon în listă cu prefixul internațional urmat de numărul efectiv (de exemplu, +1610100100).