Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Anti-Theft

Caracteristica ESET Anti-Theft vă protejează dispozitivul mobil împotriva accesului neautorizat, vă permite să monitorizați activitățile externe și să urmăriți locația dispozitivului. De asemenea, puteți afișa un mesaj găsitorului, dacă dispozitivul este pierdut.

ESET Anti-Theft necesită următoarele permisiuni:

Acces la cameră, pentru a face pozele unui eventual intrus.

Acces de editare a fișierelor pentru ștergerea de la distanță a datelor sensibile.

Acces la datele despre locație, pentru urmărirea dispozitivului dacă acesta lipsește.

Acces la activitate fizică, pentru a recunoaște când este mutat dispozitivul.

Acces la locația de fundal, pentru urmărirea dispozitivului dacă acesta lipsește, chiar și atunci când ESET Mobile Security este închis sau nu este utilizat. Când acordați această permisiune, selectați Permitere tot timpul, pentru a asigura o protecție completă.

Acces la utilizare, pentru a permite primirea apelurilor pe dispozitiv, dacă acesta este blocat.

Acces la nivel de administrator al dispozitivului, pentru a preveni dezinstalarea neautorizată a ESET Mobile Security. După activarea administratorului dispozitivului, vi se va solicita să creați un cod PIN pentru a proteja setările importante din ESET Mobile Security.

Citirea informațiilor telefonului, pentru detectarea scoaterii cartelei SIM. Dispozitivul dvs. va fi blocat atunci când cartela SIM este scoasă.

Consultați articolul din Baza de cunoștințe Configurați protecția Anti-Theft în ESET Mobile Security for Android pentru a configura protecția Anti-Theft în ESET Mobile Security (articolele din Baza de cunoștințe nu sunt disponibile în toate limbile).

Blocare automată dispozitiv

Pe lângă blocarea dispozitivului din portalul ESET HOME, puteți configura ESET Mobile Security să blocheze automat dispozitivul atunci când se efectuează una dintre următoarele acțiuni:

Atunci când este scoasă o cartelă SIM - Dacă este scoasă din dispozitiv cartela SIM de încredere, dispozitivul va fi blocat. Pentru a scoate și a inspecta cartele SIM de încredere, atingeți Gestionați cartelele SIM de încredere, selectați cartela SIM pe care doriți s-o scoateți, apoi atingeți pictograma coș action_button_delete. Pentru a adăuga o cartelă SIM de încredere, introduceți cartela SIM. Dacă funcția Blocare automată este activată, va trebui să deblocați dispozitivul. ESET Mobile Security vă va solicita să confirmați că noua cartelă SIM introdusă este de încredere.


warning

Suport pentru blocarea automată la scoaterea cartelei SIM

Caracteristica de blocare automată la scoaterea cartelei SIM nu este disponibilă pe dispozitivele CDMA, WCDMA și cele doar Wi-Fi.

După [X] încercări de deblocare - Atunci când această opțiune este activată, dispozitivul dvs. se va bloca după numărul stabilit de încercări de deblocare nereușite. Puteți seta numărul de încercări de deblocare nereușite înainte de blocarea dispozitivului în setările Anti-Theft. Dacă încercarea dvs. nereușită a fost generată de o greșeală, o puteți corecta în interval de 30 de secunde și ea nu va fi contabilizată ca încercare nereușită. Puteți modifica intervalul de timp pentru o corecție în setările Anti-Theft, opțiunea Timp pentru corectare. De asemenea, puteți și să dezactivați intervalul de timp disponibil pentru corecție, iar dispozitivul se va bloca imediat după numărul stabilit de încercări nereușite.

Când dispozitivul este blocat, puteți afișa informații de contact pentru proprietarul dispozitivului. Puteți să activați dispozitivul pentru a face fotografii cu ambele camere pentru a obține fotografii ale persoanei care încearcă să vă deblocheze dispozitivul.

După blocarea dispozitivului

Puteți seta următoarele acțiuni după ce dispozitivul este blocat:

Opțiunea Afișare detalii de contact afișează detaliile din Contactați proprietarul atunci când este introdus un cod incorect de blocare a ecranului. Atingeți Editare detalii de contact pentru a tasta datele de contact de afișat atunci când dispozitivul este pierdut. Adresa dvs. de e-mail ESET HOME este tastată în mod implicit.

Opțiunea Faceți o fotografie salvează fotografiile camerei din spate și din față în Galeria dispozitivului și în portalul Anti-Theft, în cazul unei încercări nereușite de deblocare sau de scoatere a cartelei SIM.

Cum să-mi deblochez dispozitivul mobil

Dacă v-ați blocat dispozitivul mobil prin portalul ESET Anti-Theft sau ESET Mobile Security for Android v-a blocat dispozitivul mobil, veți avea nevoie de acces la parola ESET HOME.


important

Deblocați-vă dispozitivul gestionat de altcineva

Dacă ESET Mobile Security for Android este gestionat de contul ESET HOME al unei alte persoane, tastați parola pentru contul respectiv pentru a vă debloca dispozitivul.

Pentru instrucțiuni vizuale privind deblocarea dispozitivului mobil, citiți următorul articol din baza de cunoștințe ESET (disponibil în limba engleză și în alte câteva limbi).