Installatie

ESET Mobile Security kan worden gedownload vanaf de ESET-website:

eset_logo

Of volg de koppeling of scan de QR-code hieronder met uw mobiele apparaat en een QR-scantoepassing:

web_version

Of ga naar onze stap-voor-stap installatiegids (dit artikel is niet in alle talen beschikbaar).

Als u ESET Mobile Security wilt installeren met het .APK-bestand dat vanaf de website van ESET naar uw apparaat is gedownload, moet u Onbekende bronnen hebben ingeschakeld. Ga voor instructies naar dit artikel in onze kennisbank (dit artikel is niet in alle talen beschikbaar).

Tik nadat u het .APK-bestand voor ESET Mobile Security hebt gedownload op het gedownloade bestand en selecteer Installeren. De toepassing ESET Mobile Security wordt geïnstalleerd en de wizard Opstarten wordt gestart.

Om uw persoonlijke informatie en bronnen op uw Android-apparaat te beveiligen, heeft ESET Mobile Security toegang nodig tot de functies van uw apparaat en moet dit product in bepaalde gevallen controle over deze functies hebben. Voor een uitvoerige uitleg van elk machtigingstype en hoe dit wordt gebruikt, verwijzen wij u naar de tabel in dit artikel in de kennisbank. (Het artikel is niet in alle talen beschikbaar.)