Activeren

Als u betaalde functies in ESET Mobile Security wilt gebruiken, moet u ESET Mobile Security activeren met een licentiecode.

U hebt nog geen licentie

1.Tik op de menuknop hamburger_menu om het hoofdmenu te openen.

2.Tik op Upgrade uitvoeren in het startscherm van ESET Mobile Security en selecteer Betaalde versie kopen.

3.U wordt doorgestuurd naar de ESET-website.

4.Koop de licentie in onze ESET-webwinkel die het beste aansluit op uw behoeften.

5.U ontvangt uw licentiecode op het e-mailadres dat u hebt opgegeven toen u uw ESET-licentie kocht. Wanneer u uw licentie hebt ontvangen, kunt u doorgaan naar het onderstaande gedeelte.

U hebt al een licentie

Maak op uw apparaat een koppeling met ESET HOME en activeer ESET Mobile Security met een licentie die al aan ESET HOME is gekoppeld

Als u uw apparaat wilt koppelen met ESET HOME en ESET Mobile Security wilt activeren, gaat u naar het onderwerp Koppeling maken met ESET HOME.

ESET Mobile Security Activeren zonder ESET HOME

1.Tik op Upgrade uitvoeren in het startscherm van ESET Mobile Security en selecteer Ik heb al een licentie.

2.Tik op Voer licentiecode in.

3.Typ uw licentiecode en tik op Activeren.

4.Nadat verificatie van uw licentie is voltooid, wordt Activering geslaagd weergegeven. Tik op Voltooien om het venster te sluiten.