Sikkerhetsrapport

Sikkerhetsrapporten gir en omfattende oversikt over hver programmodul og dens respektive status og statistikk. Du kan også aktivere inaktive moduler fra Sikkerhetsrapporter-skjermen. Hver programmodulseksjon inneholder følgende informasjon.

Hvis noe av informasjonen ikke finnes, betyr det at det er null forekomster.

Virusbeskyttelse

App-skanninger

Trusler funnet

Databaseoppdateringer

Deteksjon oppsto

Filer skannet

Oppdaterte apper

Applås

Antall beskyttede programmer

Antall vellykkede programopplåsinger

Antall mislykkede opplåsingsforsøk

Anti-Phishing

Skannede koblinger

Skannede varsler

Trusler som er oppdaget

Anropsfilter

Utgående anrop

Mottatte anrop

Blokkerte samtaler

Betalingsbeskyttelse

Antall beskyttede programmer

Antall skanninger av beskyttede programmer

Antall problemer funnet

Antall ganger du har startet bank- eller betalingsapper via Sikker start

Sikkerhetsrevisjon

Roamingvarsler representerer antall ganger du har blitt varslet om at du er koblet til et roamingnettverk

Åpne WiFi-varsler

Nettverksinspektør

Nettverkskanninger

Enheter funnet

Sårbarheter funnet

ESET Mobile Security vil vise en kort månedlig rapportmelding i Android-varslingsfeltet hver måned. Hvis du ikke vil motta disse varslene, aktiverer du alternativet Ikke vis månedsrapport-varsling.