Gratis og premium-lisensfunksjoner

ESET Mobile Security har tre tilgjengelige versjoner:

Gratis — grunnleggende funksjoner er gratis å bruke for ubegrenset tid

Prøveversjon — premium-funksjoner aktiveres for en begrenset periode (30 dager som standard). Lisensen for prøveversjonen aktiveres automatisk første gang ESET Mobile Security installeres etter Google Play-konto.

Premium — premiumfunksjoner er aktivert til lisensen utløper

Denne tabellen viser hvilke funksjoner som er tilgjengelig i Gratis, Prøveversjon og Premium-versjoner:

Gratis

Prøveversjon og Premium

Virusbeskyttelse

Antivirus — automatiske skanninger

Automatiske oppdateringer av deteksjonsmoduler

Applås

Anti-Theft — SMS-kommandoer

Anti-Theft — nettportal

Anti-Theft — SIM-vakt

Nettverksinspektør

Anti-Phishing

Anropsfilter

Betalingsbeskyttelse

Sikkerhetsrevisjon

Sikkerhetsrapport

For å aktivere ESET Mobile Security direkte på Android-enheten trykk på Menyhamburger_menu i ESET Mobile Security hovedskjermen til (eller trykk MENY-knappen på enheten) og trykk på Lisens.

Det er flere måter å aktivere ESET Mobile Security på.

Oppgrader til premium-versjonen – velg dette alternativet hvis du ikke har noen lisens, men ønsker å kjøpe en.

Angi en lisensnøkkel — velg dette alternativet hvis du allerede har en lisensnøkkel. En lisensnøkkel er en unik streng formatert: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX som brukes til å identifisere lisensens eier. Du finner det i e-posten som du mottok fra ESET eller på lisenskortet inkludert i den kjøpte boksen.