Sikkerhedsrapport

Sikkerhedsrapporten indeholder en omfattende oversigt over de enkelte programmoduler og de respektive statusser og statistikker. Du kan også aktivere de moduler, der ikke er aktiveret i øjeblikket, fra skærmen Sikkerhedsrapport. De enkelte afsnit i programmodulerne indeholder følgende oplysninger.

Hvis nogle af oplysningerne ikke er til stede, betyder det, at der ikke er indtruffet nogen forekomster.

Antivirus

Appscanninger

Fundne tråde

Databaseopdateringer

Indtruffet registrering

Filer scannet

Opdaterede apps

Applås

Antal beskyttede programmer

Antal vellykkede oplåsninger af program

Antal mislykkede oplåsninger af program

Anti-Phishing

Scannede links

Scannede meddelelser

Registrerede trusler

Opkaldsfilter

Udgående opkald

Modtagne opkald

Blokerede opkald

Betalingsbeskyttelse

Antal beskyttede programmer

Antal scanninger af beskyttede programmer

Antal fundne problemer

Viser, hvor mange gange du har startet bank- eller betalingsprogrammet fra Sikker starter

Sikkerhedsrevision

Roamingadvarsler viser det antal gange, du er blevet advaret om at have forbindelse til et roamingnetværk

Åbn Wi-Fi-advarsler

Netværkstjekker

Netværksscanninger

Fundne enheder

Fundne sårbarheder

ESET Mobile Security viser en kort meddelelse om månedsrapport på Android-meddelelseslinjen hver måned. Hvis du ikke vil modtage disse meddelelser, skal du aktivere indstillingen Vis ikke meddelelse om månedsrapport.