Anti-Theft-indstillinger

Lås efter mislykkede forsøg

Vælg antallet af mislykkede forsøg på at låse enheden op, der er tilladt, før enheden låses. For at angive antallet af forsøg på at låse enheden op skal du trykke på three_dots_menu på Anti-Theft-skærmen, vælge Indstillinger, trykke på Lås efter mislykkede forsøg og vælge det ønskede antal mislykkede forsøg.

Tid til rettelse

Hvis du har aktiveret Lås efter mislykkede forsøg, låses enheden efter det antal mislykkede forsøg, du har indstillet. Deaktiver Tid til rettelse for at låse enheden, umiddelbart efter at det angivne antal mislykkede forsøg er nået, eller indstil en varighed for oplåsning af enheden, før den låses, efter at det indstillede antal mislykkede forsøg er nået.

note

Eksempel

Lås efter mislykkede forsøg er aktiveret, og antallet af mislykkede forsøg er angivet til 3.

Tid til rettelse er angivet til 15 sekunder.

Når du har angivet et forkert mønster til oplåsning af enheden tre gange, har du 15 sekunder til at angive det rette mønster til oplåsning af enheden for at forhindre, at ESET Mobile Security låser enheden.

Rediger kontaktoplysninger

Hvis du markerer din enhed som bortkommet på ESET Anti-Theft eller efter et valgt antal mislykkede forsøg på at låse enheden op, vises oplysningerne fra Kontaktoplysninger på skærmen på din låste enhed, så den person, der har fundet den, kan kontakte dig.

Disse oplysninger kan omfatte:

Vist meddelelse (valgfrit)

Dit navn (valgfrit)

Telefonnummer (ikke dit eget)

E-mailadresse (valgfrit)

Administrer SIM-kort, der er tillid til

Med denne indstilling kan du slette eller omdøbe det isatte SIM-kort. Hvis du vil tilføje et nyt SIM-kort, der er tillid til, skal du isætte SIM-kortet i enheden. Enheden låses. Lås enheden op med din sikkerhedskode. Du bliver bedt om at føje det SIM-kort, der er isat for nylig, til listen over SIM-kort, der er tillid til. Hvis du ikke føjer dette SIM-kort til listen, forbliver SIM-beskyttelse deaktiveret.

Skift låsetype

Vælg en metode til oplåsning af ESET Anti-Theft. En pinkode angives som standardindstilling under opsætning af Anti-Theft. Du kan ændre dette til en indstilling for oplåsning via mønster.

Brug fingeraftryk

Når indstillingen er aktiveret, kan du bruge det fingeraftryk, som er gemt på enheden, til at låse Anti-Theft-indstillingen op.