Anti-Phishing

Phishing beskriver kriminel aktivitet, der omfatter manipulation af brugere med det formål at få fortrolige oplysninger på et websted, der ser ægte ud, men ikke er det. Denne form for manipulation er kendt som social engineering. Phishing bruges ofte til at få adgang til følsomme oplysninger, f.eks. bankkontonumre, betalingskortnumre, pinkoder eller brugernavne og adgangskoder.

Anti-Phishing i ESET Mobile Security beskytter mod websteder, der anses for ondsindede eller farlige.

Vi anbefaler, at du lader Anti-Phishing være aktiveret. Når Anti-Phising er aktiveret, blokeres alle potentielle phishingangreb, der stammer fra websteder eller domæner, som er opført i ESETs malwaredatabase, og der vises en advarselsmeddelelse med oplysninger om det forsøgte angreb.

Anti-Phishing kan integreres i de mest almindelige webbrowsere og apps til sociale netværk, der findes på Android-operativsystemet. Chrome og standardbrowsere, der leveres forudinstalleret på Android-enheder (som regel kaldet Internet eller Browser). Andre browsere vises måske som ubeskyttede, da de ikke leverer tilstrækkelig integration til Anti-Phishing. For at udnytte Anti-Phishing-funktionaliteten fuldt ud anbefaler vi, at du kun bruger understøttede webbrowsere.

important

For at opnå korrekt Anti-Phishing-integration med webbrowsere anbefaler vi, at du bruger Android 6 (Marshmallow) eller nyere.

Opnå forbedrede funktioner – ESET Mobile Security advarer dig, hvis Anti-Phishing-beskyttelsen kræver yderligere tilladelser, der skal gives af Android-operativsystemet. Tryk på Tillad for at åbne systemets adgangsindstillinger, og overvej de tilgængelige indstillinger for at understøtte flere browsere og aktivere beskyttelse, når du browser i privat tilstand (ikke-synlig). Hvis du ikke vil rapportere dette som et problem, skal du trykke på Ignorer dette problem (anbefales ikke).

For at deaktivere Anti-Phishing skal du trykke på de tre prikker three_dots_menui afsnittet Anti-phishing og trykke på Deaktiver.

Giv adgangstilladelse til ESET Mobile Security, der er installeret fra .APK-filen på Android 13

note

Bemærk

Af sikkerhedsmæssige årsager begrænser Android 13 brugen af adgangstilladelsen til apps, der er installeret fra .apk-filer, for at forhindre utilsigtet adgang til disse tilladelser.

Sådan bruger ESET Mobile Security denne tilladelse

Vi bruger denne tilladelse til at få adgang til URL-adresserne på de websteder, du besøger. Vi analyserer disse websteder for ondsindede hensigter, såsom phishing, malware eller andre skadelige aktiviteter.

Når der registreres en trussel, blokeres webstedet for at beskytte dine følsomme oplysninger.

Data, der opnås adgang til via adgangstilladelsen, deles ikke med nogen tredjepart.

Sådan løser du problemet med tilgængelighed:

note

Tilladelsen Tillad adgang

Du kan finde illustrerede instruktioner i vores artikel i vidensbasen (den er muligvis kun tilgængelig på engelsk).

1.Åbn Indstillinger > Tilgængelighed > Downloadede apps, og ESET Mobile Security er utilgængelig.

2.Tryk på appen ESET Mobile Security, og dialogboksen Begrænset indstilling åbnes.

3.Tryk på OK.

4.Gå til Indstillinger > Apps > ESET Mobile Security for at åbne Programoplysninger.

5.Tryk på menuikonet med de tre prikker three_dots_menu i øverste højre hjørne > Tillad begrænsede indstillinger.

Du kan nu anvende begrænsede indstillinger, og du kan begynde at bruge programmet sikkert.

note

Anti-phishing på Samsung DeX

Anti-Phishing understøttes ikke på enheder, der er tilsluttet Samsung DeX-stationen.

Beskyttede browsere

Chrome

Chrome Beta

Firefox

Firefox Beta

Opera

Opera Beta

Opera Mini

Opera Mini Beta

Opera TV-browser

Samsung Internet

Mint

Yandex-browser

DuckDuckGo (i ESET Mobile Security version 6.1 og nyere)

Kiwi-browser

Edge

Silke i Amazon-enheder

Mi-browser

Xiaomi Mi-browser

Vewd i Android TV

Beskyttede apps til sociale netværk

Facebook

Facebook Lite

Messenger

Messenger Lite

Instagram

Apps til sociale netværk, der bruger beskyttede browserkomponenter til webvisning, er også beskyttet.