Borttagning av SMS-tjänster

Den 9 januari 2019 införde Google Play begränsningar för användning av SMS- och samtalsbehörigheter som krävs för kärnfunktionaliteten i SMS-funktionerna i ESET Mobile Security. På grund av dessa behörighetsbegränsningar är följande funktioner inte längre tillgängliga i Google Play-versionen av ESET Mobile Security:

SMS-kommandon – Anti-Theft-funktion

Betrodda kontakter – Anti-Theft-funktion

warning

Återställa SMS-funktioner

Du kan återställa dessa funktioner genom att hämta och installera programmet ESET SMS Tool.

Utförliga anvisningar hittar du i dokumentationen eller artikeln i kunskapsbasen.