Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Antivirus

Modulul Antivirus vă protejează dispozitivul împotriva codurilor dăunătoare blocând amenințările sosite și apoi curățându-le.

antivirus_226_1

Protecție în timp real

Protecția în timp real pentru sistemul de fișiere controlează toate fișierele din directoarele cu descărcări pentru cod rău intenționat atunci la deschidere, la creare sau la rulare.

În mod implicit, protecția în timp real pentru sistemul de fișiere se lansează la pornirea sistemului și oferă scanare neîntreruptă. Nu vă recomandăm să dezactivați opțiunea Activare componentă Protecție în timp real pentru sistemul de fișiere în secțiunea Antivirus faceți clic pe butonul meniu three_dots_menu > Setări avansate > Protecție în timp real.

Scanare dispozitiv

Anumite tipuri de fișiere predefinite sunt scanate în mod implicit. O scanare a dispozitivului verifică memoria, procesele care se execută şi bibliotecile dependente legate dinamic ale acestora, dar şi fişierele care fac parte din stocarea internă şi amovibilă. Într-un fişier log din secţiunea Loguri scanare va fi salvat un rezumat al scanării. Dacă doriți să abandonați o scanare în curs, atingeți Revocare. Rezultatul și statisticile scanării vor fi afișate pe parcursul scanării în panoul cu setări Antivirus.

warning

Scanare card de memorie

ESET Mobile Security nu acceptă scanarea cardurilor de memorie pe dispozitive cu Android 5 și versiuni mai vechi.

Amenințări neremediate

Când ESET Mobile Security detectează o amenințare, această opțiune va fi disponibilă până când selectați o acțiune drept răspuns la amenințare. Acțiunile de răspuns disponibile sunt eliminarea amenințării sau ignorarea ei.

Ignorați amenințările

Dacă optați să Ignorați o amenințare, va apărea opțiunea Ignorați amenințările. Această opțiune vă va permite să eliminați ulterior o amenințare ignorată.

Scanare cu încărcătorul conectat

Dacă se selectează această opțiune, scanarea va porni în mod automat atunci când dispozitivul este în stare de inactivitate, complet încărcat și conectat la un încărcător.

Scanare planificată

Opțiunea Scanare planificată vă permite să planificați executarea automată a unei scanări a dispozitivului la un moment de timp predefinit. Pentru a planifica o scanare, atingeți comutatorul de lngă Scanare planificată și specificați datele și orele pentru lansarea scanării.

Actualizare module de detectare

În mod implicit, ESET Mobile Security include o activitate de actualizare pentru a asigura actualizarea regulată a programului. Pentru a executa manual actualizarea, atingeţi Actualizare module de detectare.

note

Transferuri de date în timpul încărcării

Pentru a preveni utilizarea inutilă a lăţimii de bandă, actualizările sunt publicate după cum este necesar, atunci când este adăugată o nouă ameninţare. Actualizările sunt gratuite; cu toate acestea, este posibil ca transferurile de date să fie taxate de furnizorul dvs. de servicii mobile.

 

Pentru mai multe informații privind scanările, accesați următoarele legături:

Loguri de scanare

Setări avansate