Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Anti-Theft

Caracteristica ESET Anti-Theft vă protejează dispozitivul mobil împotriva accesului neautorizat, vă permite să monitorizați activitățile externe și să urmăriți locația dispozitivului. De asemenea, puteți să afișați un mesaj găsitorului în cazul în care dispozitivul se pierde.

Dacă dispozitivul lipsește, îl puteți administra folosind portalul ESET Anti-Theft sau puteți efectua anumite acțiuni folosind comenzi SMS de pe dispozitivul unui contact de încredere. Pentru a efectua acțiuni prin SMS, trebuie să configurați funcția Prieteni de încredere și să adăugați numere de telefon în lista Contacte de încredere. Consultați articolul din Baza de cunoștințe Configurați protecția Antiîn ESET Mobile Security pentru Android pentru a configura protecția Anti-Theft în ESET Mobile Security. (Articolele din baza de cunoștințe nu sunt disponibile în toate limbile.)

ESET Anti-Theft necesită permisiuni de acces la locația dispozitivului și la cameră pentru a funcționa. Pentru a afișa o avertizare și a bloca dispozitivul, ESET Mobile Security necesită permisiunea de Suprapunere ecran.

Această caracteristică vă permite să ajustaţi avertizările şi activităţile declanşate de modul Suspect. ESET Mobile Security salvează regulat locaţia dispozitivului, fotografiile făcute cu camera şi adresele IP Wi-Fi. Puteți defini următoarele:

Blocare automată dispozitiv

Puteți configura ESET Mobile Security să vă blocheze automat dispozitivul atunci când se efectuează una dintre următoarele acțiuni:

Atunci când este scoasă o cartelă SIM - Dacă este scoasă din dispozitiv cartela SIM de încredere, dispozitivul va fi blocat. Pentru a scoate și a inspecta cartele SIM de încredere, atingeți Gestionați cartelele SIM de încredere, selectați cartela SIM pe care doriți s-o scoateți, apoi atingeți pictograma coș action_button_delete. Pentru a adăuga o cartelă SIM de încredere, introduceți cartela SIM. Dacă funcția Blocare automată este activată, va trebui să deblocați dispozitivul. ESET Mobile Security vă va solicita să confirmați că noua cartelă SIM introdusă este de încredere. Pentru a activa această funcție, veți crea un identificator unic ESET#### pe cartela SIM și în contacte. Nu ștergeți identificatorul unic. Dacă acest contact pentru identificator este șters, dispozitivul va fi blocat.

warning

Suport pentru blocarea automată la scoaterea cartelei SIM

Caracteristica de blocare automată la scoaterea cartelei SIM nu este disponibilă pe dispozitivele CDMA, WCDMA și Wi-Fi.

După [X] încercări de deblocare - Atunci când această opțiune este activată, dispozitivul dvs. se va bloca după numărul stabilit de încercări de deblocare nereușite. Puteți seta numărul de încercări de deblocare nereușite înainte de blocarea dispozitivului în setările Anti-Theft. Dacă încercarea dvs. nereușită a fost generată de o greșeală, o puteți corecta în interval de 30 de secunde și ea nu va fi contabilizată ca încercare nereușită. Puteți modifica intervalul de timp pentru o corecție în setările Anti-Theft, opțiunea Timp pentru corectare. De asemenea, puteți și să dezactivați intervalul de timp disponibil pentru corecție, iar dispozitivul se va bloca imediat după numărul stabilit de încercări nereușite.

Când dispozitivul este blocat, puteți afișa informații de contact pentru proprietarul dispozitivului. Puteți să activați dispozitivul pentru a face fotografii cu ambele camere pentru a obține fotografii ale persoanei care încearcă să vă deblocheze dispozitivul.

După blocarea dispozitivului

După ce dispozitivul este blocat, puteți efectua următoarele acțiuni:

Afișare detalii de contact - Afișează opțiunea Contactați proprietarul atunci când este introdus un cod incorect de blocare a ecranului.

Faceți o fotografie – Salvează fotografiile făcute cu camera posterioară și cea frontală în galeria dispozitivului și pe portalul Anti-Theft, în cazul unei încercări nereușite de deblocare sau a scoaterii cartelei SIM.

 

Comenzi SMS

Când opțiunea este activată, puteți trimite comenzi SMS pentru a efectua o acțiune, cum ar fi blocarea dispozitivului, localizarea dispozitivului sau ștergerea completă a dispozitivului. Pentru a putea trimite comenzi SMS, trebuie să fi salvat numărul de telefon al dispozitivului pe care doriți să îl utilizați pentru a trimite comenzi SMS drept contact de încredere.

Gestionați contactele de încredere

Pentru a adăuga un contact de încredere, atingeți Gestionați contactele de încredere și atingeți pictograma +icon_plus în dreapta jos. Puteți să selectați ce comenzi poate trimite contactul de încredere respectiv. Contactul de încredere este posibil și să primească o notificare când cartela dvs. SIM de încredere este scoasă.

 

important

Funcții de mesagerie text

Caracteristicile Anti-Theft Cartele SIM de încredere și Comenzi text SMS nu sunt disponibile pe dispozitive CDMA și pe dispozitive care nu acceptă mesageria text.