Sikkerhetsrapport

Sikkerhetsrapporten gir en omfattende oversikt over hver programmodul og dens respektive status og statistikk. Du kan også aktivere inaktive moduler fra Sikkerhetsrapporter-skjermen. Hver programmodul-del inneholder følgende informasjon.

Virusbeskyttelse

Installerte programmer

Oppdaterte programmer

Skannede programmer

Trusler som er oppdaget

Oppdateringer for deteksjonsmot

Applås

Antall beskyttede programmer

Antall vellykkede programopplåsinger

Antall mislykkede opplåsingsforsøk

Anti-Phishing

Skannede nettsteder

Trusler som er oppdaget

Anropsfilter

Mottatte anrop

Blokkerte samtaler

Sikkerhetsrevisjon

Roaming-varsler

Åpne WiFi-advarsler

Betalingsbeskyttelse

Antall beskyttede programmer

Antall skanninger av beskyttede programmer

ESET Mobile Security vil vise en kort månedlig rapportmelding i Android-varslingsfeltet hver måned. Hvis du ikke vil motta disse varslene, aktiverer du alternativet Ikke vis månedsrapport-varsling.