ESET Hjelp på Internett

Søk Norsk
Velg tema

Virusbeskyttelse

Antivirusmodulen verner enheten din mot skadelig kode ved å blokkere innkommende trusler og fjerne dem.

antivirus_226_1

Sanntidsbeskyttelse

Filsystembeskyttelse i sanntid kontrollerer alle filer i nedlastingsmapper for å se om de inneholder skadelig kode, når de åpnes, opprettes eller kjøres.

Som standard starter Filsystembeskyttelse i sanntid ved systemoppstart og gir uavbrutt skanning. Vi anbefaler ikke å deaktivere Aktiver filsystembeskyttelse i sanntid i Virusbeskyttelse-avsnittet. Klikk på menyknappen three_dots_menu > Avanserte innstillinger > Sanntidsbeskyttelse.

Skann enhet

Visse forhåndsdefinerte filtyper blir skannet som standard. En enhetsskanning kontrollerer minnet, kjørende prosesser, deres avhengige bibliotek for dynamiske koblinger og filer som er en del av interne og flyttbare lagringsmedier. En kort oppsummering av skanningen vil lagres i en loggfil tilgjengelig i delen Logger. Hvis du vil avbryte en skanning som allerede pågår, trykker du på Avbryt. Utfallet av skanningen og statistikk vises i panelet for antivirusinnstillinger mens skanningen pågår.

warning

Minnekortskanning

ESET Mobile Security støtter ikke minnekortskanning på enheter med Android 5 og eldre.

Uløste trusler

Når ESET Mobile Security oppdager en trussel, blir dette valget tilgjengelig frem til du velger en responshandling for trusselen. De tilgjengelige responshandlingene er å fjerne trusselen eller å ignorere den.

Ignorer trusler

Når du velger å ignorere en trussel, vises alternativet Ignorer trusler. Dette valget lar deg fremdeles fjerne en ignorert trussel på et senere tidspunkt.

On-Charger-skanning

Hvis du velger dette valget, starter skanning automatisk når enheten er inaktiv, fullt oppladet og koblet til laderen.

Planlagt skanning

Planlagt skanning lar deg planlegge enhetsskanningen til å kjøre automatisk til en forhåndssatt tid. For å planlegge en skanning, trykk på bryteren ved siden av Planlagt skanning og spesifiserer dato og tid for når skanningen skal startes.

Oppdater deteksjonsmoduler

Som standard inkluderer ESET Mobile Security en oppdateringsoppgave for å sikre at programmet oppdateres jevnlig. Trykk på Moduler for oppdateringsdetektering for å kjøre oppdateringen manuelt.

note

Lader dataoverføringer

For å forhindre unødvendig bruk av båndbredde blir oppdateringer publisert etter behov, når en ny trussel blir lagt til. Oppdateringer er gratis, men du kan bli belastet av mobiloperatøren for dataoverføringer.

 

For mer informasjon om skanning, se følgende linker:

Skanningslogger

Avanserte innstillinger