Tekstkommandoer for SMS

Følgende SMS-kommandoer kan sendes:

Lås
eset lock
Dette vil låse enheten, du vil ikke kunne få tilgang til den uten ESET HOME-passordet ditt.

Alarm
eset siren
En høy alarm vil starte selv om enheten er innstilt på dempet lyd.

Finn
eset find
Du vil motta en tekstmelding med GPS-koordinatene for målenheten, inkludert en kobling til plasseringen på Google Maps. Enheten vil sende en ny SMS hvis en mer presis plassering er tilgjengelig etter en viss tid.

Slett
eset wipe
Alle kontakter, meldinger, e-poster, kontoer, innhold på SD-kort, bilder, musikk og videoer som er lagret i standardmapper slettes permanent fra enheten din.

Etter at du har sendt en SMS-kommando, vil du motta en SMS med en sikkerhetskode. For å bekrefte SMS-kommandoen, svar med kommandoen din etterfulgt av sikkerhetskoden, som beskrevet i SMS-en du mottok.