Uuden säännön lisääminen

Jos haluat luoda uuden säännön, napauta +-kuvaketta.

1.Valitse Mitä-osiosta joko Estä tai Salli sen mukaan, minkä säännön haluat puheluille ja viesteille. Valitse estettävien puheluiden tyyppi (saapuvat on valittuna oletuksena).

2.Valitse Kuka-osiosta asetus, jolla määritetään säännönalaiset puhelinnumerot.

Henkilö – Valitse yhteystietoluettelostasi henkilö tai lisää nimi ja numerot manuaalisesti. Voit lisätä useampia puhelinnumeroita yksittäiseen nimeen napsauttamalla +-painiketta Puhelinnumero-osiossa.

RyhmäESET Mobile Securitytunnistaa yhteystietoihin tallennetut yhteystietoryhmät (esimerkiksi Perhe, Ystävät tai Työkaverit).

Kaikki tuntemattomat numerot sisältää kaikki puhelinnumerot, joita ei ole tallennettu yhteystietoluetteloosi. Tämän asetuksen avulla voit estää epätoivotut puhelut (esimerkiksi ensimmäiset myyntipuhelut) tai estää lapsia soittamasta tuntemattomiin numeroihin.

Kaikki tunnetut numerot sisältää kaikki puhelinnumerot, jotka on tallennettu yhteystietoluetteloosi.

Kaikki numerot estää kaikki saapuvat puhelut.

Salatut numerot tarkoittavat soittajia, jotka salaavat puhelinnumeronsa tarkoituksella CLIR-tekniikalla (Calling Line Identification Restriction; soittavan linjan tunnistuksen rajoitus).

3.Valitse Milloin-osiossa joko Aina tai Mukautettu, kun haluat määrittää aikavälin ja viikonpäivän, jolloin sääntö on voimassa. Oletuksena on valittu lauantai ja sunnuntai.

Tässä tietopankin artikkelissa on kuvitetut ohjeet.

note

Puhelusuodatin ulkomailla

Jos olet ulkomailla, lisää kaikki numerot luetteloon siten, että niissä on ulkomaan suuntanumero ja sen jälkeen varsinainen numero (esimerkiksi +1610100100).