Järjestelmän vähimmäisvaatimukset

Tuotteen ESET Mobile Security asentaminen edellyttää, että Android-laitteesi on seuraavien järjestelmän vähimmäisvaatimusten mukainen:

Käyttöjärjestelmä: androidAndroid  6 (Marshmallow) tai uudempi

Kosketusnäytön resoluutio: vähintään 240 x 320 px

Keskusyksikkö: 500+ MHz ARM7+

RAM-muisti: 512+ Mt

Internet-yhteys

important

Poikkeuksien tuki

Kahden SIM-kortin laitteita ja rootattuja laitteita ei tueta. Anti-Theft ja puhelusuodatus eivät ole käytettävissä tableteilla, jotka eivät tue puhelu- tai viestitoimintoja.

Android Go-tunnusta ei tueta

ESET Mobile Security edellyttää, että Google Play -palvelut toimivat oikein. ESET Mobile Security ‑tuotetta ei tueta laitteissa, joissa ei ole Google Play -palveluita, kuten joissakin Huawei-laitteissa.

Luotettujen SIM-korttien ja tekstiviestikomentojen Anti-Theft-ominaisuudet eivät ole käytettävissä CDMA-laitteissa ja laitteissa, jotka eivät tue tekstiviestejä.

Joidenkin ominaisuuksien toimiminen määräytyy OS-version mukaan.