Verkkoportaali

ESET Mobile Security 6 integroituu täysin ESET Anti-Thefton ESET HOME-portaalin kautta. ESET Anti-Theft-portaalista voit seurata laitteesi toimintoja, lukita laitteen, lähettää mukautettuja viestejä laitteen löytäjälle, käynnistää äänekkään sireenin tai pyyhkiä laitteen tiedot etäsijainnista.

Voit luoda ESET HOME -tilin napauttamalla Luo uusi tili -vaihtoehtoa ja täyttämällä rekisteröitymislomakkeen. Tarkista tilin vahvistus sähköpostin Saapuneet-kansiosta ja aktivoi tili napsauttamalla vahvistusviestissä olevaa linkkiä. Voit nyt hyödyntää varkaudenestotoimintoja, joita hallinnoidaan osoitteessa ESET HOME. Jos sinulla on jo ESET HOME -tili, napauta Kirjaudu sisään -vaihtoehtoa ja anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Kun nämä toimet on tehty, voit liittää laitteen ESET HOME-tiliisi.

Saat lisätietoja toiminnon ESET Anti-Theft ominaisuuksien käytöstä Anti-Theft-käyttöoppaasta tai napauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Ohje-painiketta.