ESET HOME salasana

Vaihda unohtunut salasana:

1.Käy osoitteessa https://login.eset.com/LostPassword.

2.Anna ESET HOME-rekisteröintiin käyttämäsi sähköpostiosoite ja valitse Lähetä.

3.Kirjaudu sähköpostitilillesi, avaa Tilin salasanan nollaus - ESET HOME ja napsauta linkkiä sähköpostissa.

4.Kirjoita uusi salasana ja vahvista se ja valitse Vahvista muutos.

5.Valitse OK.

6.Anna uusi salasana laitteessasi ja avaa laitteen lukitus napauttamalla Avaa lukitus.

Vaihda ESET HOME -salasanasi:

1.Siirry ESET HOME -verkkosivustolle.

2.Kirjaudu sähköpostiosoitteella ja voimassa olevalla salasanalla.

3.Valitse sähköpostiviesti oikeassa yläkulmassa olevan alanuolen ⌵ vierestä.

4.Valitse Vaihda salasana.

5.Kirjoita voimassa oleva salasana.

6.Kirjoita uusi salasanasi ja vahvista se.

7.Valitse Tallenna muutokset.