Applås

Applås lar deg sikre tilgang til utvalgte applikasjoner (e-post, meldinger, kalender, etc.) med PIN-kode eller fingeravtrykk. Applås forhindrer uautorisert tilgang til utvalgte applikasjoner, selv når enheten er låst opp.

example

Anbefaling

Vi anbefaler at du slår på Overlegg (Applikasjoner som kan vises øverst)-tillatelse for ESET Mobile Security for å få bedre funksjonalitet.

example

Anbefaling

Når du bruker Applås-funksjonen, anbefaler vi at du angir et sikkerhetspassord i Anti-Theft-innstillinger for å kunne tilbakestille PIN-koden for Applås hvis du noen gang mister eller glemmer den.

Slik slår du på Applås på enheten:

1.Trykk på Applås på ESET Mobile Security-hovedskjermen.

2.Trykk på Aktiver Applås.

3.Skriv inn PIN-koden din, som vil bli brukt til å låse opp programmer.

4.Bekreft PIN-koden din.

5.Trykk på applikasjonen for å låse den eller låse den opp.

settings_icon Innstillinger for Applås

Trykk på tannhjulikonet øverst til høyre for å få tilgang til innstillingene for Applås:

Lås nye apper – når Applås er aktivert, blir du spurt om du vil låse nye programmer som installeres på enheten din.

Lås app på nytt – du kan angi at Applås skal låse programmer umiddelbart når de lukkes, når skjermen slår seg av eller når det har gått ett minutt.

Låstype – Du kan låse programmet ved bruk av PIN-kode eller mønster.

Lås opp med fingeravtrykk – dette valget er kun tilgjengelig hvis det er lagret et verifisert fingeravtrykk på enheten din. Når dette er aktivert, kan du låse opp programmer ved bruk av fingeravtrykk som er lagret på enheten. Du kan fremdeles låse opp programmet ved bruk av PIN-koden. Det gjør du ved å trykke på Bruk PIN-kode når du åpner et låst program.

Innbruddsalarm – etter en rekke mislykkede forsøk på opplåsing tar ESET Mobile Security bilde av inntrengeren. Bildet vises neste gang programmet låses opp.

night_mode_iconNattmodus

Du kan aktivere nattmodus på skjermbildet Applås for å gjøre det lettere for øynene dine ved å trykke på nattmodusikonet øverst til høyre.