Anti-Phishing

Begrepet phishing beskriver en kriminell handling som omfatter manipulering av brukere til å oppgi hemmelig informasjon på nettsteder som fremstår som ekte, men som ikke er det. Denne typen manipulering kalles sosial manipulering. Phishing brukes ofte for å få tilgang til sensitive data som f.eks. bankkontonumre, kredittkortnumre, PIN-koder, brukernavn og passord.

Vi anbefaler at du har Anti-phishing aktivert. Alle potensielle phishing-angrep fra nettsteder eller domener oppført i ESETs database for skadelig programvare vil bli blokkert, og et varsel vil bli vist for å informere deg om angrepsforsøket.

Anti-phishing integreres med de mest vanlige nettleserne som er tilgjengelig på Android OS — Chrome og standardnettleserne som leveres forhåndsinstallert på Android-enheter (vanligvis kalt Internett eller Nettleser). Andre nettlesere kan være oppført som Ubeskyttet siden de ikke gir tilstrekkelig integrering for Anti-phishing. For å fullt ut utnytte Anti-phishing-funksjonaliteten, anbefaler vi at du ikke bruker nettlesere som ikke støttes.

Forbedre funksjonalitet — ESET Mobile Security advarer deg om Anti-phishing-beskyttelse krever ytterligere tillatelser til å bli gitt av Android OS. Trykk Tillat for å åpne systemets innstillinger for tilgjengelighet og vurder de tilgjengelige alternativene for å gi støtte for flere nettlesere og aktivere beskyttelse når du surfer i privat (inkognito) modus. Hvis du ikke ønsker dette problemet skal rapporteres som et problem, trykk Ignorer dette problemet (anbefales ikke).

Trykk på menyknappen three_dots_menu og deretter på Deaktiver for å deaktivere anti-phishing.

note

Anti-phishing på Samsung DeX

Anti-phishing støttes ikke på enheter som er koblet til Samsung DeX-stasjonen.