Web-portal

Verzija 4 programa ESET Mobile Security može se potpuno integrirati s Anti-Theft zaštitom tvrtke ESET na portalu my.eset.com. Na portalu ćete moći nadzirati aktivnost uređaja, zaključati uređaj, slati prilagođene poruke osobi koja pronađe uređaj, aktivirati glasan zvučni signal ili daljinski izbrisati podatke na uređaju.

Da biste stvorili račun my.eset.com, dodirnite Stvori novi račun i ispunite obrazac za registraciju. Provjerite jeste li dobili poruku e-pošte za potvrdu računa i kliknite link da biste aktivirali svoj račun. Sada možete uživati u sigurnosnim funkcijama sustava Anti-Theft kojima se upravlja putem računa my.eset.com. Ako već imate račun my.eset.com, dodirnite Prijava i unesite svoju adresu e-pošte i lozinku. Nakon što dovršite te korake, uređaj možete povezati sa svojim računom my.eset.com.

Dodatne upute o upotrebi funkcija servisa Anti-Theft na portalu My ESET potražite u mrežnoj pomoći za Anti-Theft ili dodirnite Pomoć u gornjem desnom kutu zaslona.

Da bi mogao funkcionirati, servisu ESET Anti-Theft potrebna su dopuštenja za pristup lokaciji uređaja i kameri. Programu ESET Mobile Security potrebno je dopuštenje za prekrivanje zaslona radi prikazivanja upozorenja i zaključavanja uređaja.

Posljednja poznata lokacija – ova funkcija sprema lokaciju uređaja u ESET Anti-Theft prije nego što se isprazni baterija uređaja.