Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Καλωσήρθατε

Καλωσορίσατε στον οδηγό χρήστη του ESET LiveGuard Advanced. Σε αυτό το έγγραφο επεξηγείται ο τρόπος χρήσης και διαχείρισης του ESET LiveGuard Advanced. Επίσης, περιγράφει τη σύνδεση του ESET LiveGuard Advanced με άλλα επιχειρηματικά προϊόντα της ESET.

Χρησιμοποιείται ένα ενιαίο σύνολο συμβόλων για την επισήμανση θεμάτων ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και σημασίας. Τα θέματα σε αυτό τον οδηγό χωρίζονται σε πολλά κεφάλαια και υποκεφάλαια. Μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες χρησιμοποιώντας το πεδίο Αναζήτηση στο επάνω μέρος.

Η ηλεκτρονική βοήθεια είναι η κύρια πηγή περιεχομένου βοήθειας. Η πιο πρόσφατη έκδοση της Ηλεκτρονικής βοήθειας θα εμφανίζεται αυτόματα εάν έχετε λειτουργική σύνδεση Internet.

Η Γνωσιακή βάση της ESET περιέχει απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις, καθώς και συνιστώμενες λύσεις για διάφορα θέματα. Η Γνωσιακή βάση ενημερώνεται τακτικά από τους ειδικούς τεχνικούς της ESET και είναι το πιο ισχυρό εργαλείο για την επίλυση διαφόρων τύπων προβλημάτων.
 

Το Φόρουμ της ESET παρέχει στους χρήστες της ESET έναν εύκολο τρόπο να λάβουν βοήθεια και να βοηθήσουν άλλους χρήστες. Μπορείτε να δημοσιεύετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερώτημα που σχετίζεται με τα προϊόντα ESET.
 

Πλαίσια πληροφοριών που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον οδηγό:


note

Οι σημειώσεις παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες, όπως ειδικές δυνατότητες ή έναν σύνδεσμο για κάποιο σχετικό θέμα.


important

Αυτή η αναφορά απαιτεί την προσοχή σας και δεν θα πρέπει να την παραλείψετε. Συνήθως, παρέχει σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν είναι κρίσιμης σημασίας.


warning

Κρίσιμες πληροφορίες τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Οι προειδοποιήσεις επισημαίνονται ειδικά για να σας αποτρέψουν από δυνητικά επιβλαβή λάθη. Διαβάστε και κατανοήστε το κείμενο που έχει τοποθετηθεί σε προειδοποιητικές αγκύλες, επειδή αναφέρει πολύ ευαίσθητες ρυθμίσεις συστήματος ή κάτι επικίνδυνο.


example

Περιστατικό παραδείγματος που περιγράφει ένα περιστατικό χρήστη που είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο περιλαμβάνεται. Τα παραδείγματα χρησιμοποιούνται για να επεξηγήσουν πιο σύνθετα θέματα.

Στυλ κειμένου που χρησιμοποιούνται

Σύμβαση

Έννοια

Bold type

Ονόματα στοιχείων διασύνδεσης, όπως πλαίσια και κουμπιά επιλογών.

Code

Δείγματα κώδικα ή εντολές.

Hyperlink

Παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε θέματα παραπομπής ή μια εξωτερική τοποθεσία στο διαδίκτυο. Οι υπερσύνδεσμοι επισημαίνονται με μπλε χρώμα και μπορεί να έχουν υπογράμμιση.

%ProgramFiles%

Ο κατάλογος του συστήματος Windows όπου αποθηκεύονται τα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί στα Windows.