Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Introducere

Scopul aplicației ESET Log Collector este de a colecta date specifice, cum ar fi configurația și logurile de pe un computer vizat, pentru a facilita colectarea informațiilor de pe computerul clientului în timpul rezolvării unui caz de asistență. Puteți specifica informațiile de colectat folosind lista de artefacte predefinită (sau selectând profilul colecției), vechimea maximă a înregistrărilor jurnale colectate, formatul jurnalelor ESET colectate și numele fișierului ZIP rezultat care va conține toate fișierele și informațiile colectate. Dacă rulați ESET Log Collector pe un computer care nu are instalat produsul de securitate ESET, pot fi colectate numai imaginile proceselor și logurile de evenimente din Windows.


note

ESET Log Collector Are aceleași cerințe de sistem ca și produsul dvs. de securitate ESET. ESET Log Collector rulează pe orice versiune a sistemului de operare Microsoft Windows.

ESET Log Collector colectează automat informațiile selectate din sistemul dvs. pentru a ajuta la rezolvarea mai rapidă a problemelor. Când aveți un caz deschis la Asistența tehnică ESET, vi se poate solicita să furnizați logurile de pe computer. ESET Log Collector va simplifica colectarea informațiile de care aveți nevoie.

ESET Log Collector conține toate limbile într-un singur fișier executabil. Vă permite să comutați la ce limbă doriți în momentul pornirii, fără a fi nevoie să descărcați versiunea localizată corectă. Limba care va fi utilizată este fie detectată automat, fie este selectată explicit. Puteți specifica explicit limba în două moduri:

1.Utilizați parametrul de linie de comandă /lang:<language_code>

2.Redenumiți fișierul în ESETLogCollector_<language_code>.exe

Valori disponibile pentru coduri de limbă: ARE, BGR, CSY, DAN, DEU, ELL, ENU, ESL, ESN, ETI, FIN, FRA, FRC, HUN, CHS, CHT, ITA, JPN, KKZ, KOR, LTH, NLD, NOR, PLK, PTB, ROM, RUS, SKY, SLV, SVE, THA, TRK, UKR


note

ESET Log Collector este distribuit ca aplicație pe 32 de biți. Pentru o funcționare completă pe un sistem pe 64 de biți, conține un fișier ESET Log Collector executabil pe 64 de biți încorporat ca resursă, care este extras într-un director Temp și executat când se detectează un sistem pe 64 de biți.

Puteți utiliza aplicația ESET Log Collector în două moduri:

Interfață grafică utilizator (GUI)

Interfață linie de comandă (CLI) (începând cu versiunea 1.8). Dacă nu se specifică niciun parametru în linia de comandă, ESET Log Collector va porni în modul GUI.

Logurile produsului ESET sunt colectate ca fișiere binare originale sau fișiere binare filtrate (fișierele binare filtrate sunt cele implicite) când se lucrează cu ESET Log Collector folosind GUI. În cazul exportului binar filtrat, puteți selecta vechimea maximă a înregistrărilor exportate. Numărul maxim al înregistrărilor exportate este de 1 milion per fișier log.


note

O funcționalitate suplimentară a aplicației ESET Log Collector este conversia fișierelor jurnal binare (.dat) colectate de ESET în formatul de fișier XML sau text. Însă puteți face conversia jurnalelor binare ESET folosind numai interfața liniei de comandă (CLI)ESET Log Collector.