Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Interfață utilizator ESET Log Collector

După ce ați descărcat ESET Log Collector de pe site-ul web ESET, lansați ESET Log Collector. După ce ați acceptat Acordul de licență pentru utilizatorul final (EULA), se va deschide ESET Log Collector. Dacă nu acceptați termenii Acordului de licență pentru utilizatorul final (EULA), faceți clic pe Revocare și nu se va deschide ESET Log Collector.

elc_gui

Puteți alege Profil colecție sau puteți selecta dvs. artefactele. Profilul colecției este un set definit de artefacte:

Implicit - profilul implicit cu majoritatea artefactelor selectate. Se utilizează pentru cazuri de asistență generale. (Consultați secțiunea Listă de artefacte pentru lista detaliată a artefactelor selectate).

Detecție amenințări - se suprapune cu profilul Implicit în multe artefacte. Însă, spre deosebire de profilul implicit, profilul Detecție amenințări se concentrează pe colectarea artefactelor care ajută la rezolvarea cazurilor de asistență legate de detectarea malware-ului. (Consultați secțiunea Listă de artefacte pentru lista detaliată a artefactelor selectate).

Toate - selectează toate artefactele disponibile.

Niciunul - debifează toate artefactele și vă permite să bifați casetele corespunzătoare pentru logurile pe care doriți să le colectați.

Particularizat - acest profil al colecției este comutat la modul automat când modificați un profil ales anterior și combinația curentă a artefactelor selectate nu se potrivește cu niciunul dintre profilurile menționate mai sus.


note

Lista artefactelor afișate care pot fi colectate se modifică în funcție de tipul detectat al produsului de securitate ESET instalat pe sistemul dvs., de configurația sistemului și de alt software existent, cum ar fi aplicațiile Microsoft Server. Sunt disponibile numai artefactele relevante.

Selectați Vechime maximă loguri [zile] și modul de colectare al logurilor ESET (opțiunea implicită este Fișier binar filtrat).

Mod colectare loguri ESET:

Fișier binar filtrat - înregistrările sunt filtrate în funcție de numărul de zile specificat la Vechime maximă loguri [zile], ceea ce înseamnă că vor fi colectate numai înregistrările pentru ultimul număr de zile.

Fișier binar original de pe disc - copiază fișierele jurnal binare ESET, ignorând valoarea Vechime maximă jurnale [zile] pentru jurnalele ESET, și colectează toate înregistrările, indiferent de vechime. Însă limita de vechime se aplică în continuare pentru jurnalele non-ESET, cum ar fi jurnale de evenimente Windows, jurnale Microsoft SharePoint sau jurnale IBM Domino.

Puteți specifica locația în care doriți să salvați fișierele arhivă, apoi faceți clic pe Salvare. Numele fișierului arhivă este predefinit. Faceți clic pe Colectare. Funcționarea aplicației poate fi întreruptă oricând în timpul procesării apăsând pe același buton – textul butonului devine Revocare în timpul procesării. Succesul sau eșecul este indicat printr-un mesaj de notificare. În cazul nereușitei, panoul logului conține informații suplimentare despre eroare.

Dacă ESET SysInspector nu este prezent pe computer și faceți clic pe Colectare, veți fi întrebat dacă doriți să descărcați ESET SysInspector. Dacă nu doriți să colectați jurnalul ESET SysInspector, utilizați caseta de selectare pentru a-l deselecta.

În timpul colectării puteți accesa fereastra logului de operațiuni din partea de jos, pentru a vedea ce operațiune este în curs momentan. La finalizarea colectării, sunt afișate toate datele colectate și arhivate. Acest lucru înseamnă că s-a reușit colectarea și că fișierul arhivă (de exemplu, emsx_logs.zip, ees_logs.zip sau eea_logs.zip) a fost salvat în locația specificată. (Consultați secțiunea Listă de artefacte pentru informații detaliate).