Introduktion

Formålet med ESET Log Collector-programmet er at indsamle specifikke data, f.eks. konfiguration og logge fra en ønsket computer, for at gøre det nemmere at indsamle oplysninger fra kundens computer under løsning af en supportsag. Du kan angive, hvilke oplysninger der skal indsamles fra den foruddefinerede liste over artefakter, maksimumalderen for logge, der indsamles, formatet for de indsamlede ESET-logge og navnet på den ZIP-outputfil, der skal indeholde alle indsamlede filer og oplysninger. Hvis du kører ESET Log Collector på en computer, hvor der ikke er installeret et ESET-sikkerhedsprodukt, kan der kun indsamles Windows-hændelseslogge og kørende procesdumps.

note

ESET Log Collector Har de samme systemkrav som dit ESET-sikkerhedsprodukt. ESET Log Collector kører på en hvilken som helst version af Microsoft Windows-operativsystemet.

ESET Log Collector indsamler automatisk valgte oplysninger fra dit system for at hjælpe med at løse problemer hurtigere. Når du har åbnet en sag hos ESETs tekniske support, bliver du måske bedt om at angive logge fra din computer. ESET Log Collector gør det nemt for dig at indsamle de nødvendige oplysninger.

download_button

ESET Log Collector indeholder alle sprog i en enkelt eksekverbar fil. Det giver dig mulighed for at skifte sprog efter behov efter start uden at skulle hente den korrekte oversatte version. Det sprog, der skal bruges, registreres enten automatisk, eller du kan vælge det eksplicit. Du kan angive et sprog eksplicit på to måder:

1.Brug kommandolinjeparameteren /lang:<language_code>

2.Omdøb filen til ESET_LogCollector_<language_code>.exe

Tilgængelige værdier for sprogkoder: ARE, BGR, CSY, DAN, DEU, ELL, ENU, ESL, ESN, ETI, FIN, FRA, FRC, HUN, CHS, CHT, ITA, JPN, KKZ, KOR, LTH, NLD, NOR, PLK, PTB, ROM, RUS, SKY, SLV, SVE, THA, TRK, UKR

note

ESET Log Collector distribueres som et 32-bit program. For at sikre, at det fungerer korrekt på et 64-bit system, indeholder det en 64-bit eksekverbar fil til ESET Log Collector, der er integreret som en ressource, som pakkes ud i en Temp-mappe og køres, når der registreres et 64-bit system.

Du kan bruge ESET Log Collector i to tilstande:

Grafisk brugerflade (GUI)

Kommandolinjebrugerflade (CLI) (siden version 1.8). Når der ikke er angivet kommandolinjeparametre, starter ESET Log Collector i GUI-tilstanden.

Der indsamles logge for ESET-produkter enten som oprindelige binære filer eller som filtrerede binære filer (standard er filtrerede binære filer), når ESET Log Collector betjenes via GUI. I forbindelse med eksport af en filtreret binær fil kan du vælge maksimumalderen for eksporterede poster. Maksimumantallet af eksporterede poster er 1 million pr. logfil.

note

En anden funktion i ESET Log Collector er konvertering af indsamlede binære ESET-logfiler (.dat) til XML- eller tekstfilformat. Men du kan kun konvertere indsamlede binære ESET-logfiler ved hjælp af ESET Log Collector kommandolinjebrugerfladen.