Beállítások

A Beállítások ablaktáblában megadhat különféle értesítéseket, és meghatározhatja, hogy a felhasználók mely licencfájlokat (régi típusú és kapcsolat nélküli) tölthessék le.

Megadhatja azt az e-mail címet is, amelyre értesítések küldhetők. Alapértelmezés szerint ezt az e-mail címet küldte el a licenc vásárlásakor/kezdeti regisztrálásakor. A licenccel társított és a fiókjára vonatkozó értesítések fogadásához használt e-mail címet meg is változtathatja:

settings_password

 

Figyelmeztetések

„A licenc fel van használva” figyelmeztetés letiltása – A rendszer nem jelöli meg a licencet felhasználtként, nem emeli ki, és a riasztás állapotát nem tölti fel sem az ELA, sem az ESET Remote Administrator alkalmazásba

A „Hamarosan lejár” figyelmeztetés letiltása – A rendszer nem jelöli meg a licencet „hamarosan lejáróként”, nem emeli ki narancssárgán, és a riasztás állapotát nem tölti fel sem az ELA, sem az ESET Remote Administrator alkalmazásba

Értesítések

Értesítés küldése e-mailben erre a címre – Alapértelmezés szerint a biztonsági rendszergazdai fiók e-mail-címe.

Licencben szereplő e-mail cím használata/E-mail cím használata fiókból – A program a biztonsági rendszergazdai fiók alapértelmezett címét fogja használni.

A program az alábbi esetekben küld értesítést e-mailben:

Engedélyezési kérelem – Értesítést kap, amikor licencre vonatkozó engedélyezés érkezik.

Lejárat – Értesítést kap, amikor lejár egy egységelosztás.

Túlhasználat – Értesítést kap egy egységelosztás túlhasználata esetén.

Hamarosan lejár – Értesítést kap, ha egy egységelosztás hamarosan (14 napon belül) lejár.

Majdnem mind fel van használva – Értesítést kap, amikor a licenc majdnem az összes rendelkezésre álló egységet felhasználja.

Kapcsolat offline gépről – Ha egy kapcsolat nélküli licencet használó számítógép csatlakozik az internethez (és a licencszerverekhez), a program értesíteni fogja a megadott e-mail-címen.

Licencfájlok

Régi típusú licencfájlok – Ha egy licenc lehetővé teszi licencfájl (.lic) és felhasználónév/jelszó letöltését, az adott hitelesítő adatok használhatók a régebbi termékek aktiválásához.

Kapcsolat nélküli licencfájlok – Ha egy licenc lehetővé teszi kapcsolat nélküli licencfájl (.lf) letöltését, az adott fájl használható a kapcsolat nélküli aktiválás végrehajtásához. A program kivonja a kapcsolat nélküli licencek számát a rendelkezésre álló licencek teljes számából.

A módosítások megerősítéséhez kattintson a Beállítások mentése gombra. A program menti az új beállításokat.

Megjegyzés: Az Engedélyezési kérelem és a Kapcsolat offline gépről témájú értesítéseket azonnal küldi a program, a többit naponta egyszer.

Fiókja jelszavát a Jelszó módosítása gombra kattintva változtathatja meg.